26 Σεπ 2017

Άνδρας παρίστανε υπάλληλο της ΔΕΗ και πήρε 4.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Άνδρας παρίστανε υπάλληλο της ΔΕΗ και πήρε 4.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Μία ακόμη περίπτωση απάτης εξετάζει το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας με τη γνωστή μέθοδο της απασχόλησης και της «προσποίησης» υπαλλήλου της ΔΕΗ.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας σε σπίτι ηλικιωμένης στην οδό Εκκλησιών.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ένας ψηλός, καλοντυμένος κι όμορφος άνδρας, της χτύπησε το κουδούνι υποδυόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ και της ζήτησε να δει τον πίνακα, καθώς το ρολόι της, όπως της είπε, έδειχνε διαρροή.

Όπως γράφει το lamiareport.gr, η ηλικιωμένη, όπως υποστήριξε αρχικά στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, γνώριζε το συγκεκριμένο σύστημα για αυτό κι όταν έβαλε τον άγνωστο άνδρα σπίτι της φρόντισε να συγκεντρώσει στην ποδιά της τα λεφτά που είχε μαζί και κάποια κοσμήματα.

Τελικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, χωρίς να το καταλάβει τα 4.000 ευρώ και τα χρυσαφικά της, έκαναν φτερά!Ακολούθησε έλεγχος των αστυνομικών σε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες που εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση των στοιχείων και την τελική εξιχνίαση της υπόθεσης από την Ασφάλεια Λαμίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άνδρας παρίστανε υπάλληλο της ΔΕΗ και πήρε 4.000 ευρώ από ηλικιωμένη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: