Xάμιλτον: «Αφιερώνω το ρεκόρ μου στον Σουμάχερ»
Xάμιλτον: «Αφιερώνω το ρεκόρ μου στον Σουμάχερ»

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι στη Μόντσα ο Λιούις Χάμιλτον, καθώς κατέρριψε το ρεκόρ pole positions που κατείχε μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ, φτάνοντας πλέον τις 69.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «θα πρέπει να αφιερώσω το ρεκόρ στον Μίκαελ Σουμάχερ, γιατί αυτός έβαλε πρώτος ψηλά τον πήχη. Τον ανέβαζε ψηλότερα χρόνο με τον χρόνο, προσέφερε τόσα πολλά στο άθλημα».

Στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε, προσπαθούσε να βρει ο Χάμιλτον τις σωστές λέξεις, για να δηλώσει τελικά για το ρεκόρ του, ότι «θα ήθελα να είχα να πω κάτι συνταρακτικό, όμως….» και μετά μίλησε για τα παιδικά του χρόνια. «Μεγάλωσα παρακολουθώντας αυτό το σπορ στην τηλεόραση και έχω γίνει μάρτυρας σπουδαίων ανθρώπων, όπως τους εξέφραζε ο Μίκαελ Σουμάχερ», ανέφερε ο πιλότος της Mercedes.

Ο Χάμιλτον θεωρεί, ότι αποτελεί «ζωντανό παράδειγμα» ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν και μίλησε για τα παιδιά, τα οποία τον παρακολουθούν σήμερα στην τηλεόραση λέγοντας, ότι «είναι σχεδόν αδιανόητο, όμως κάποτε βρισκόμουν εγώ στη θέση τους». Για το κλειδί της pole position του στη Μόντσα αποκάλυψε, ότι βρίσκεται στην αυτοπεποίθησή του. «Δεν υπήρξε στιγμή, που να σκέφτηκα, ότι δεν θα μπορούσα να κάνω τον καλύτερο χρόνο. Ήταν θέμα αυτοπεποίθησης και πίστης, ότι είμαι μαχητής», υπογράμμισε ο Βρετανός.

Το νέο ρεκόρ φαίνεται πάντως, ότι άνοιξε την όρεξη του 32χρονου οδηγού, που τόνισε ότι «όταν σταματήσω, δεν θα απέχει ο Φέτελ μακριά από αυτό. Έτσι πρέπει να συνεχίσω και να αυξήσω τη διαφορά στις pole positions, αλλιώς θα την καλύψει. Πρέπει να μείνω για ένα διάστημα στις νίκες και να προσπαθήσω, να του κάνω τη ζωή κόλαση».F1 2011 - Monza - Hamilton vs Schumacher epic slipstream battle ONBOARD

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications