22 Αυγ 2017

«Τσιγγάνοι» χτύπησαν 9χρονο κορίτσι επειδή… τους ζήτησαν να κάνουν ησυχία (video)

«Τσιγγάνοι» χτύπησαν 9χρονο κορίτσι επειδή… τους ζήτησαν να κάνουν ησυχία (video)

Άλλο ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε στο Ζεφύρι της Αττικής με θύμα ένα 9χρονο κορίτσι. Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλουν πως ακόμα και μετά τον θάνατου του 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, τίποτα απολύτως δεν έχει αλλάξει και πως φοβούνται καθημερινά για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλει οικογένεια που διαμένει στην περιοχή, το βράδυ του Σαββάτου δύο αυτοκίνητα Ρομά στάθμευσαν κάτω από το σπίτι τους, με τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό να βάζουν δυνατά μουσική και να καταναλώνουν αλκοόλ

Όταν από το σπίτι τους φώναξαν να χαμηλώσουν την ένταση, έλαβαν ως απάντηση «βροχή» από γυάλινα ποτήρια – όπως καταγγέλουν – αλλά και πέτρες, μία από τις οποίες χτύπησε και ζάλισε την 9 χρονη κόρη της οικογένειας.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε διάσειση και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως δηλώνουν πάντως και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ακριβώς όπως ήταν και πριν τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα. Οι ίδοι λένε ότι το βράδυ φοβοούνται να βγουν από τα σπίτια τους ή να κάθονται στο μπαλκόνι, καθώς αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο.

elkosmos

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

«Τσιγγάνοι» χτύπησαν 9χρονο κορίτσι επειδή… τους ζήτησαν να κάνουν ησυχία (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: