«Αυτό το νταβατζιλίκι που λέγεται διατροφή αρνούμαι να το δώσω σε αυτή που με χώρισε από το παιδί μου»

Με αφορμή ενα πολύ άσχημο συμπέρασμα μου για την γιορτή του πάτερα… Ποιανού;;; Του πάτερα; Ποιος ειναι αυτός;;; Και τι θελει τωρα;;; Είπα λοιπόν να πω και εγω δυο λογία για αυτόν τον άθλιο τύπο που θελει να εχει και δικαιώματα και γιορτή… Στην αιωνία πυρά ρε το γουρούνι, ειδικά αυτα τα γουρούνια που δεν ειναι εντάξει στις καταβολές απο το νταβατζιλίκι που νομικός το λενε διατροφή…

Και πριν δείτε τι εχω να πω, σας ξεκαθαρίζω εξ αρχής πως ούτε έδωσα ούτε δίνω και ούτε θα δώσω πότε μου λεφτα στον άνθρωπο που με χώρισε απο το παιδί μου! «Δεν σε χρειάζομαι» μου είπε τελευταία, «μπορώ και μονή μου». Κάλο κουράγιο της λοιπόν!

Κάθε περίπτωση και καθε πρωην σπίτι εχει την ιστορια του…. και εγω φυσικά θα εκφραστώ με βάση προσωπικά βιώματα χωρις να μπω σε βαθιές λεπτομέρειες, δεν ειναι απαραίτητες νομίζω!
Λοιπόν… με αφορμή αυτήν την δηθεν γιορτή του πάτερα εχει ξεσηκωθεί ολο το γυναικείο φύλο (στο διαδίκτυο) και μας κανει επίδειξη τα «μεζεα» του. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.

Να ρωτήσω όμως κατι ακαδημαϊκά, εγω που δεν ξέρω και πολλή απο αυτα, ερμαφρόδιτος δεν ειμαι, για πείτε μου εσεις που είστε και πατέρας μαζί… Στην προσωπική σας ζωή έξω φλερτάρετε και με γυναικες;;; Σκεφτόσαστε να ξαναφτιάξτε τη ζωή σας και αυτη τη φορα να πάρετε γυναικά; Αντράκια… δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο κυρίες μου, τίποτα!!!

Για να φτάσει στο σημείο να κλείσει ένα σπίτι θα συναίνεσαν πάρα πολλοί λόγοι. Το κάθε ένα είχε τους δικούς τους λόγους. Γιατί κυρίες μου καμία ιστορία δεν είναι ίδια. Έτσι έμεινε ένα, δυο τρία ή όσα έχουν τελοσπαντων παιδιά, υπό την εποπτεία αυτής που απο οτι φαίνεται καθε μέρα δεν έπρεπε να παντρευτεί και να κανει παιδιά. Και δεν το λέω εγω, το λενε με τον τρόπο τους οι ίδιες, μέσα απο εδω και απο καθε δημόσιο διάλογο και σχόλιο που διαβάζω ενίοτε.

Έπεσα να κοιμηθώ εχθές και χάζευα- διάβαζα κατι που ενα απο αυτα τα γουρούνια που θέλουν να το λενε και πάτερα, είχε μια απορία περί χρημάτων κλπ και ρώτησε ο άνθρωπος αν εχει δίκιο ή άδικο στην απορία του. Έπεσαν να τον φάνε ζωντανό, το τομάρι… διανοήθηκε να ρωτήσει αν πρέπει να δώσει κάποια χρήματα ή όχι;;; Αν είναι δυνατόν!!! Εγω σας προείπα λεφτα δικά μου δεν θα ξαναδεί στα χεριά της όσο ζω πότε της. Ορμάτε!!!

Κάποτε σχολίαζα και εγω έπαιρνα θέση αλλα το εχω κόψει, γιατί άδικα χαλιόμουν. Εδώ δεν μπόρεσα να βάλω μυαλό στη δικιά μου τη χαζή που την αγαπούσα και θα βάλω στην καθε άλλη;;; Αντί λοιπόν να γράψω σχόλιο ειπα να γράψω αυτο…

Προσέξτε τα παιδιά μας εσεις με τα μεγάλα μεζεα, και με το μαλακό να μην τα πατήσετε κυρίες μου!!! Προσεχετε τα παιδια μας λοιπον και αφήστε την επίδειξη, γιατί αν είχατε όντως άξια και ικανότητες θα κρατούσατε τα σπίτια σας.

Η συγχωνευόμενη η γιαγιά μου έλεγε, «η γυναικά τον κρατάει τον άντρα και το σπίτι παιδί μου, αν θελει το ανεβάζει αν θελει το κατεβάζει και το γκρεμίζει». Οσο και αν άλλαξαν οι εποχές αυτο δεν ανήκει σε αυτα που αλλαζει. Και αν λοιπόν εξισώθηκε και άλλαξαν μερικοι ρόλοι, ορίστε η απάντηση σας… γιατι να έχει τόσα χωρισμένα ζευγάρια;;;

Έχετε ξεσκίσει τους ρόλους κυρίες μου ακομα πριν χωρίσετε! Όσες από εσάς ειχαν αδύναμους χαρακτήρες για αντρες, τους ευνουχισαν και μετα γκρινιαζαν οτι δεν εχουν άντρα πλάι τους, και τον χώριζαν. Όσες πάλι σαν την άτυχη τη δικιά μου ειχαν αντρες που δεν μπόρεσαν να τους υποτάξουν, άπλα καταπιεζοντουσαν αλλά έτρωγαν και έπιναν απο τα λεφτα του, κυρίες… ξυνοντας όλη μερα το βρακί τους, ώσπου μια μέρα «ξυπνούσανε οι σκλάβοι Αντωνακη»… «εσύ δεν ήθελες γυναικά, δούλα ήθελες.» Μα «η καλή νοικοκυρά ειναι δούλα και κυρα». Αλλιώς υπάρχουν και τα ράφια κυρίες μου…!!!

Έχετε φάει τα καλυτερα παιδιά… ΚΑΡΧΙΕΣ!!!!!!
Φτιαξτε ελευθερη ζωη, φτιαξτε καριερες, παρτε γατες και φτιαξτε γερο ραφι να σας χωραει ολες μαζι…. και αν θελετε παιδι, δοξα το θεο, τραπεζες σπερματος υπαρχουν μπολικες!!! (Εσας λεω που εχετε τα μεγαλα τα μεζεα και είσαστε και πατερας μαζι). Ολουθε λοιπον….. Μόνα ζυγά δικά σας κυρίες μου;;; Δεν γίνεται!!! Η κοτα νερο πινει και το θεο κοιταζει…

Χρονια πολλά σε ολους αυτούς τους ανθρώπους που ζούνε μακριά απο τα παιδιά τους, καλή δύναμη και κουράγιο στην απώλεια τους που δεν την αναπληρώνει τίποτα και κανείς.
Και όποια κυρία θελει να πεσει να με φάει διότι τα είπα λίγο χύμα, μπορεί να στείλει βιογραφικό με πρόσφατη φωτογραφία (ολοσωμη) και να μπει στη λίστα αναμονής. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρα προτεραιοτητας με βάση τα κιλα…. (Δεν ξερεις τι γίνεται, μπορεί να μας κατσει και τίποτα ζουμερό που μας αρέσει κιόλας…. χαχχααχαχαχχααααχχα)

Κυρίες μου το κείμενό ειχε καθαρά αστειευτικο χαρακτηρα και τόνο, σε καμια περίπτωση δεν ήθελα να ανοίξω πολεμο, ο νοων νοείτω… Κρατηστε οτι θελετε από τα παραπάνω! Το τελευταιο ομως το εννοω… περιμενω βιογραφικά απο τις περισσότερο θιγόμενες, να τις κατευνάσω λίγο!!! Απο τις αληθινές γυναικες γιατί μεζεα εχω και εγω, δεν θελω αλλα.
Παύλος

To άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα singleparent.gr

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Μπράβο Φίλε μου, συμφωνώ με αυτά που γράφεις.Το ίδιο παθών ειμαι και εγώ.

Μανώληςείπε...

Φιλέ μου να αγίασει το στόμα σου. Εγώ πλήρωνα κανονικά μέχρι που μια ωραία πρωϊα η δικιά σου πήρε το παιδί μου και έφυγε από τη χώρα για να ζήσει τον έρωτα της...από τότε δέν μου έπιτρέπει ουτε να μιλάω στο τηλέφωνο με το παιδί μου...αν δεν της δώσω 700 ευρω διατροφή..τοσα της λείπουν για να ταϊσει τον νταβατζή που θέλει να το παίξει πατερουλης με το δικό μου παιδί.
Εχω να μιλήσω και να δω το παιδί μου ένα χρόνο και η διακιοσύνη ....τρεις λαλλουν και οκτώ χορεύουν...φυσικά εκοψα τελείως να δίνω διατροφή...στειλε μου όσα κατασχετήρια θέλεις..αν δεν βλέπω και δεν μιλάω με το παιδί μου δεν θα δεις σεντ ζωγραφιστό.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications