17 Αυγ 2017

Πάτρα: Μητέρα και κόρη ισχυρίζονται ότι τις δάγκωσε φίδι μέσα στη θάλασσα!

Πάτρα: Τους δάγκωσε φίδι, ενώ κολυμπούσαν!

Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία του Αλισσού στην Πάτρα, με δυο γυναίκες να ισχυρίζονται ότι τις δάγκωσε ένα φίδι. Όλα συνέβησαν όταν ένα ζευγάρι από το Ρίο, μαζί με την μητέρα της γυναίκας, πήγαν για μπάνιο στην παραλία του Αλισσού για να κολυμπήσουν.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, δέχτηκαν το δάγκωμα ενός φιδιού, μέσα στην θάλασσα και έτσι μεταφέρθηκαν έντρομες από τον άνδρα στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας.

Από εκεί όταν τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες τους τοποθετήθηκε ορός και στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Αν πράγματι τσίμπησε φίδι τις δύο γυναίκες μέσα στην θάλασσα ενώ κολυμπούσαν, αυτό είναι ένα περιστατικό που δεν έχει ξαναγίνει.

Τα φίδια ως γνωστόν δεν υπάρχουν στην θάλασσα στην Ελλάδα. Το όλο περιστατικό συζητήθηκε από ιατρικούς και νοσηλευτικούς κύκλους που αναφέρουν ότι δεν έχουν συναντήσει κάτι τέτοιο ξανά. Πάντως οι δύο γυναίκες είναι κατηγορηματικές ότι είδαν φίδι να ορμάει και να τις δαγκώνει…

Πηγή : PATRAS EVENTS.GR

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πάτρα: Μητέρα και κόρη ισχυρίζονται ότι τις δάγκωσε φίδι μέσα στη θάλασσα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications