16 Αυγ 2017

Ακόμα το ψάχνουν αυτοί! Νέα στοιχεία για το χαμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών

 Ακόμα το ψάχνουν αυτοί! Νέα στοιχεία για το χαμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών

Δύο νέες εκθέσεις που ίσως βοηθήσουν να βρεθεί το σημείο όπου βρίσκεται το Μπόινγκ 777 έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η υπηρεσία της Αυστραλίας που είχε αναλάβει τις υποθαλάσσιες έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών το οποίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2014.

Η υποθαλάσσια έρευνα για το εξαφανισμένο αεροσκάφος διακόπηκε τον Ιανουάριο, μετά από τρία χρόνια άκαρπων προσπαθειών. Ωστόσο η Υπηρεσία Ασφαλείας των Μεταφορών της Αυστραλίας (ATSB) και άλλες υπηρεσίες συνέχισαν να αναλύουν δορυφορικές φωτογραφίες και άλλα στοιχεία.

Σήμερα, ο επικεφαλής της ATSB Γκρεγκ Χουντ, σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ανέφερε ότι μελετήθηκαν δορυφορικές φωτογραφίες από την περιοχή όπου ενδέχεται να συνετρίβη το Μπόινγκ και διαπιστώθηκε ότι στον βυθό του ωκεανού υπάρχουν πολλά αντικείμενα που πιθανολογείται ότι είναι ανθρώπινης κατασκευής.

Μολονότι τα στοιχεία αυτά είναι ενθαρρυντικά, υπογράμμισε ότι δεν έχει διαπιστωθεί οριστικά ότι τα αντικείμενα αυτά προέρχονται από το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση MH370.

«Η ανάλυση των εικόνων δεν είναι αρκετά υψηλή ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι τα αντικείμενα προέρχονται από την MH370 ή ότι πρόκειται για άλλα αντικείμενα σαν αυτά που μπορεί να βρεθούν στους ωκεανούς σε όλον τον κόσμο. Πραγματικά, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί», τόνισε.

Ο Χουντ σημείωσε επίσης ότι δεν εξαρτάται από την Αυστραλία να αποφασίσει αν θα πρέπει να ξεκινήσει μια νέα υποθαλάσσια έρευνα, όμως αυτά τα νέα στοιχεία "μπορεί να φανούν χρήσιμα" σε κάποια μελλοντική προσπάθεια για τον εντοπισμό του Μπόινγκ.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση MH370 μεταφέροντας 239 επιβάτες και πλήρωμα εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου 2014 ενώ κατευθυνόταν από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο.

Αυτά διαδίδουν τα ελεγχόμενα "έγκυρα μέσα",ποια ειναι τα "στοιχειά", οι φώτο απο δορυφόρους και λοιπόν? αυτές τις έχουν απο τοτε και δείχνουν οτι το αεροπλάνο έκανε ελιγμό να αποφύγει "κάτι" πιθανόν UFO πριν περάσει στην άλλη πλευρά (εξαφανιστεί),βλέπε φώτο πιο πάνω,και δεν ειναι το πρώτο που έχει εξαφανιστεί έτσι! αλλα τι να πεις στην μάζα; μην πετάτε με αεροπλάνα κίνδυνος να περάστε σε άλλο κόσμο? και οτι τελικά οχι μονο υπάρχουν UFO αλλα κάποια εξ αυτών μια φυλή εξωγήινων δηλαδή παίζει και ρόλο (κακό) στην ανθρωπότητα? γιαυτό λένε οτι δεν υπάρχουν! τα λέγαμε και τοτε που χάθηκε το αεροπανό.

Άντε να τα πεις αυτα στην κυρά Μαρία πχ και στον μεσώ μπάρμπα, και λοιπούς ουγκα ουγκα εξ Αφρικής και αλλόφυλων που το μονο που ξέρουν για τον κόσμο και το σύμπαν ειναι αυτα που τους "φύτεψαν" στα μυαλά και οτι τους λέει το σύστημα! απο μονοί τους να σκεφτούν λογικά και ανθρωπινά ούτε κατά τύχη!η λογική απουσιάζει απο τον εγκέφαλο τους! και οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτο που τους λέει το σύστημα το απορρίπτουν χωρίς κανένα στοιχείο,αλλα με χαζά σχόλια του τύπου τι πίνεις! κάτι τέτοια ειναι τα επιχειρήματα τους! άσε δε που απο την ηλιθιότητα τους δεν βλέπουν οτι υπάρχουν στοιχειά απο την αρχαιότητα, ακομα και μέσα στα "ιερά κείμενα" των θρησκειών! (ιδεολογικά ειναι και αριστεροί ουγκ! συνήθως οπως τους έμαθε το σύστημα, επίσης πολλοί εξ αυτών δεν έχουν καμιά σχέση με την καυκάσια ευρωπαϊκή φυλή , δείγμα οτι ειναι απόγονοι κατωτερων βάρβαρων εισβολέων στην Ευρώπη!) γιαυτό κουβαλούν ορδές λαθρο αντί να φτιάξουν τις χώρες τους,για να γίνουν όλοι σαν τους άνωθεν! τι δεν κατάλαβες?

Τέλος όλοι αυτοι οι "ειδικοί" άσχετοι, και αυτοι που λένε σκόπιμα ψέμματα οπως έκαναν και τότε για να αποκρύψουν το μυστικό,γιατι δεν είπαν οτι το μαύρο κουτί μπορεί να στείλει σήμα ακομα και όταν το αεροπλάνο πέσει στην θάλασσα? εκτός αυτού η πορεία των αεροπλάνων φαίνεται live, αν είχε πάει άλλου η είχε πέσει θα ήξεραν που είχε πέσει στο περίπου ,αυτοι έψαχναν στην τύχη χιλιάδες ναυτικά μιλιά, δείγμα οτι το αεροπλάνο άπλα εξαφανίστηκε οπως είχε δηλώσει κάποιος τοτε, πριν αρχίσουν να κλείνουν τα στόματα! ...ΥΓ,Τα συμπεράσματα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο ειναι αποτέλεσα παρατήρησης της μάζας . ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ακόμα το ψάχνουν αυτοί! Νέα στοιχεία για το χαμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications