11 Αυγ 2017

Ραχήλ Μακρή στον Βούτση: «Είμαστε σύγχρονο κράτος ε; Γι αυτό ρε νενέκο, προσκυνημένε κατασκευάζετε τζαμιά»

Ραχήλ Μακρή στον Βούτση: «Είμαστε σύγχρονο κράτος ε; Γι αυτό ρε νενέκο, προσκυνημένε κατασκευάζετε τζαμιά»

Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος ε; Είμαστε σύγχρονο κράτος ε; Γι αυτό ρε νενέκο, προσκυνημένε κατασκευάζετε τζαμιά, στείλατε βιβλία στα τουρκικά στην Θράκη και Προσλαμβάνονετε 120 ιεροδιδάσκαλους ισλαμικής θρησκείας που Θα διδάσκουν το Κοράνι στα τεμένη της Θράκης;

Την ίδια ώρα που ο Βούτσης έλεγε αυτές τις κοτσάνες..στην ΕΡΤ

Οι σύντροφοί του, εθνομηδενιστές του υπουργείου Αντεθνικής Παιδείας, που έχουν πάρει σβάρνα και καταργούν ότι ελληνικό κι ορθόδοξο, ανακοίνωσαν σήμερα την προκήρυξη πλήρωσης 120 θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες της Θράκης.

Οι ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας εννέα μηνών και θα διδάσκουν το Κοράνι στα τεμένη της Θράκης (και προσεχώς και στο τέμενος των Αθηνών…) ή, εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη, και σε μουσουλμάνους μαθητές σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης.

Κι όλα αυτά τα «όμορφα» θα γίνονται δαπάναις των Ελλήνων και Χριστιανών φορολογουμένων! Πληρώστε «κορόιδα» την ισλαμοποίηση της Ορθόδοξης Ελλάδας μας, από το δίδυμο της συμφοράς, Τσίπρα και Καμμένου!

eglimatikotita.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ραχήλ Μακρή στον Βούτση: «Είμαστε σύγχρονο κράτος ε; Γι αυτό ρε νενέκο, προσκυνημένε κατασκευάζετε τζαμιά»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: