1 Αυγ 2017

Πρώτη παρουσία των ρωσικών Ka-52K Katran στην μεγάλη ναυτική παρέλαση της Αγίας Πετρούπολης

Πρώτη παρουσία των ρωσικών Ka-52K Katran στην μεγάλη ναυτική παρέλαση της Αγίας Πετρούπολης

Eυκαιρία να παρουσιάσουν τα νέα ελικόπτερα Ka-52K Katran βρήκαν οι Ρώσοι εν μέσω της μεγάλης ναυτικής παρέλασης που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη παρουσία του Ρώσου προέδρου, Βλαντμίρ Πούτιν

Πρόκειται για ελικόπτερα τα οποία θα φιλοξενούνται από πλοία του ρωσικού Στόλου.

Δύο Ka-52K Katran πέταξαν πάνω από τον χώρο της ναυτικής παρέλασης στην οποία έλαβαν μέρος 50 πλοία. Αποτελούν τη ναυτική έκδοση των γνωστών επιθετικών ελικοπτέρων Ka-52 Alligator και μπορούν να φέρουν πυραύλους Kh1AD και Kh35 εναντίον θαλάσσιων στόχων, τους οποίους φέρουν και μαχητικά αεροσκάφη.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, οι δοκιμές των ελικοπτέρων αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το 2019 και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις τους στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για επιχειρησιακή αξιοποίηση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πρώτη παρουσία των ρωσικών Ka-52K Katran στην μεγάλη ναυτική παρέλαση της Αγίας Πετρούπολης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: