12 Αυγ 2017

Πουλάει τρέλα ο Τραμπ: Ευχαριστεί τον Πούτιν για τις απελάσεις διπλωματών των ΗΠΑ

Πουλάει τρέλα ο Τραμπ: Ευχαριστεί τον Πούτιν για τις απελάσεις διπλωματών των ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ... ευχαρίστησε ρον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν για τη διαταγή του να περιοριστεί το διπλωματικό προσωπικό των ΗΠΑ στη Ρωσία, στην πρώτη του δήλωση για τη διαταγή αυτή που δόθηκε πριν από δύο εβδομάδες.

“Τον ευχαριστώ πολύ που απομάκρυνε πολλούς ανθρώπους, γιατί τώρα έχουμε μικρότερο payroll”, δήλωσε ο Τραμπ, σχολιάζοντας πως “δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψουν” και “θα γλιτώσουμε πολλά λεφτά”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η... χαρωπή αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την απόφαση του Πούτιν, την οποία είχε χαρακτηρίσει “θλιβερή και αχρείαστη” ενέργεια.

Σύμφωνα με το Reuters, τα σχόλια του Τραμπ είναι πιθανό να αναζωπυρώσουν την κριτική σε βάρος του στο εσωτερικό των ΗΠΑ για υπερβολικά επιεική στάση απέναντι στη Μόσχα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πουλάει τρέλα ο Τραμπ: Ευχαριστεί τον Πούτιν για τις απελάσεις διπλωματών των ΗΠΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: