Οι αντισυμβατικοί άνθρωποι ειναι και πιο αντιπαθητικοί απο την μάζα! έτσι εξηγείται!
Οι αντισυμβατικοί άνθρωποι ειναι και πιο αντιπαθητικοί απο την μάζα! έτσι εξηγείται!

Όποιος δεν ακολουθεί το κοπάδι ειναι το μαύρο πρόβατο!

Το χειρότερο πράγμα που υπάρχει ειναι να δίνεις εξουσία σε λάθος άτομα! η ηλιθιότητα τους γιγαντώνεται,ανεξάρτητα τι εξουσία ειναι αυτη,απο αστυνομικούς πολίτικους,θέσεις που δεν αξίζουν ούτε έπρεπε να ειναι εκεί, ακόμα και αυτοι που έχουν εκατομμύρια την έχουν δει "θεοί" και η ματαιοδοξία τους και η απληστία τους έχει πιάσει κόκκινα!

Γιαυτό το σύστημα χρησιμοποιεί τους χρήσιμους ηλίθιους! το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ ειναι ζωντανή απόδειξη των χρήσιμων ηλίθιων,αν κάνεις τεστ νοημοσύνης σε υπουργούς αυτών των 2 κομμάτων ,θα διαπιστώσεις οτι η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτη ενός 5άχρονου! εκτός οτι δεν ειναι και Έλληνες βιολογικά(βλέπε αριστερές βουλευτίνες και του ΚΚΕ πως ειναι), βάζουν μπροστά εντελώς άχρηστα άτομα, για να μην φαίνονται οι πραγματικοί εξουσιαστές Οβριοί ειναι!τα ίδια εκαναν με τα αλλα 2 κόμματα που ίδρυσαν μαζί ΠΑΣΟΚ ΝΔ, αυτο λέγεται δημοκρατία για όσους δεν ξέρουν! ακόμα χειρότερα γίνεται όταν δίνεις εξουσία σε κατώτερης νοημοσύνης και αδίσταχτους ταυτόχρονα! γιαυτό δεν βάζουν κριτήρια νοημοσύνης και αρετής στο αν κατα πόσο κάποιος κάνει για υπουργός και στα κοινά.

Αυτά τα 20αχρονα στουρνάρια οι αστυνομικοί οπως λεει στο παρακάτω βίντεο ακριβώς τα ίδια λέμε, που την έχουν δει εξουσία δεν έπρεπε να ειναι αστυνομικοί! το σύστημα για να γίνει κάποιος αστυνομικός ειναι λάθος!το 70% των αστυνομικών δεν κάνει για αστυνομικός! οι περισσότεροι φαντάζουν να ειναι είτε μαμάκηδες βουτυρομπεμπεδες ,είτε απο αυτούς τους τύπους που πάνε σπίτι τους μετά, και πουλάνε εξουσία στις γυναικες τους, βρίζουν συμπεριφέρονται άσχημα κτλ,και βγάζουν τα κόμπλεξ τους πουλώντας εξουσία!στο στρατό αυτα τα στουρνάρια με βαθμό Δεκανέα, με σπουδές ακόμα και στο εξωτερικό, αυτοι οι δηθεν μορφωμένοι, ηταν οι πιο ηλίθιοι τυχαίο?

Αυτοί θα μπουν στο σύστημα μετά να το υπηρετούν με λυσσά, τέτοιους θέλει με σπουδές και πτυχία μορφωμένα στουρνάρια!αν δούλευε σωστά το εκπαιδευτικό σύστημα μονο ένας απο τους 50 θα έπαιρνε πτυχίο! γιαυτό πάνε ολα κατα διαόλου!δικαστές υπουργούς προέδρους κτλ, όσο για τους αστυνομικούς θα έπρεπε να υπάρχει μήνυση για ψυχική οδύνη και κατάχρηση εξουσίας με συνοπτικές διαδικασίες, όμοιες συμπεριφορές έχουμε ζήσει και εμείς παλιότερα, και οχι μια και δυο φόρες αλλα χωρίς αντίσταση κατά της αρχής οπως το λένε! ,αν είσαι λίγο αντιδραστικό στοιχείο η συμπεριφορά τους σε ενοχλεί και ειναι άκρως προκλητική.

Το τι λέει ο όχλος μια μεγάλη μερίδα λάου για την Αννίτα Πάνια σε σχόλια δεν λέγεται! για τον Καρβέλα ακόμα χειρότερα! μασόνο τον έβγαλαν γιατί έλεγε για τις θρησκείες γενικά και για εκείνους τους ηλίθιους μουσουλμάνους που προσκυνούν στα 4 ! ακούσαμε μια συνέντευξη του 2008 άνω των 3 ωρών για τον ψυχολογήσω! σε ολα σχεδόν σωστά ειναι,συμφωνούμε σε πολλά! τα ίδια αντιμετωπίζουμε και εμείς εδώ απο τον ανεγκέφαλο όχλο!! ακόμα και για εκείνους τους δήθεν τύπους τους "καθώς πρέπει" τους σοβαροφανείς αδίσταχτους τους δικαστές, που έχουν εξευτελίσει την έννοια της δικαιοσύνης οπως λέει και γιαυτό έφυγε, γιατί είχε περάσει στην νομική!πράγματι έτσι ειναι! οχι μονο οι δικαστές αλλα και υπουργοί πρόεδροι και πάσης φύσεως αδίσταχτου που έχει εξουσία,και κρύβουν την αδίσταχτη φύση τους πίσω απο του δήθεν σοβαρού και "καλούπια" κοινωνικής συμπεριφοράς οπως το ονομάζουν,με αλλα λογία ειναι ψεύτικοι και υποκριτές, κάπως ετσι ήρθε ο εκφυλισμός παντού.

Και πολλά αλλα σωστά που λέει! μονο σε ένα θέμα έχει παραπλανηθεί οπως πολλοι, που δεν χρειάζεται να αναφέρω ,άπλα ειναι σε λάθος στρατόπεδο οπως και μερικά αλλα άτομα που εχω εντοπίσει, μάλιστα και μια γυναικά που ειναι πολύ γνώστη, το σύστημα έχει εξαπατήσει ακόμα και αυτούς! αρκεί να τους πει κάποιος κοιτά εδώ για να ξυπνήσουν! αυτοι δεν έχουν καμια σχέση με τους άλλους γιατι δεν ειναι δογματικοί και βλέπουν τα πράγματα αντικειμενικά, τα λεγόμενα δογματικά και κομματικά πρόβατα εκ φύσεως δεν μπορούν να δουν την αλήθεια αφου τους οδηγεί το δόγμα ,και το δόγμα ειναι πάνω απο την λογική!λειτουργούν με βάση το λειτουργικό/δόγμα που έχουν ! «Μακάριοι είναι οι πτωχοί τω πνεύματι…» όπως λένε! έχετε δει πως σφάζονται για ομάδες ποδοσφαίρου σαν ζώα? κοιτάζοντας κάνεις σοφός αυτούς τους "ανθρώπους" θα πει δεν μπορεί καποιο λάθος εχει γίνει! αυτοι δεν ειναι άνθρωποι αλλα ζώα! και μιλάμε για ομάδες που δεν έχουν κανένα όφελος καν! φανταστείτε τώρα αυτούς τους δογματικούς σε άλλους τομείς να έχουν και προσωπικό όφελος!!! η απολυτή ξεφτίλα του ανθρώπου!... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications