20 Αυγ 2017

Αυτός είναι ο τζιχαντιστής που μαχαίρωσε οκτώ ανθρώπους στην πόλη Σουργκούτ της Ρωσίας (VID)

Αυτός είναι ο τζιχαντιστής που μαχαίρωσε οκτώ ανθρώπους στην πόλη Σουργκούτ της Ρωσίας (VID)
Ο δράστης νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Ζωσμένος με ψεύτικα εκρηκτικά ήταν ο τζιχαντιστής που μαχαίρωσε το πρωί του Σαββάτου οχτώ περαστικούς στην πόλη Σουργκούτ της Ρωσίας, πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Ο δράστης άρχισε να μαχαιρώνει περαστικούς σε κεντρικό δρόμο της Σουργκούτ στις 11.20 το πρωί τοπική ώρα.Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

Προς το παρόν οι ρωσικές Αρχές δεν μιλάνε για τρομοκρατικό χτύπημα, ωστόσο, το γεγονός ότι ήταν ζωσμένος με ομοιώματα εκρηκτικών, παριστάνοντας τον βομβιστή αυτοκτονίας, όπως και οι δράστες στην Καταλονία ήταν ζωσμένοι με ομοιώματα εκρηκτικών, καθώς και η επίθεση μοναχόλυκου που πραγματοποίησε, συνηγορούν υπέρ μιας τζιχαντιστική επίθεσης.

Οι ρωσικές Αρχές πιστοποίησαν ότι ήταν κάτοικος της πόλης και δεν αποκλείουν να ήταν ψυχοπαθής.Από την άλλη, οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) πανηγυρίζουν την επίθεση στη ρωσική πόλη με αναρτήσεις στα social media.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ της Σιβηρίας, όπου νεαρός τραυμάτισε οκτώ ανθρώπους, μετέδωσε το πρακτορείο Amaq, προπαγανδιστικό όργανο των τζιχαντιστών.

Στο διαδίκτυο αναρτήθηκε φωτογραφία του δράστη νεκρού, όπου φαίνονται και τα ομοιώματα εκρηκτικών που φορούσε πάνω του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτός είναι ο τζιχαντιστής που μαχαίρωσε οκτώ ανθρώπους στην πόλη Σουργκούτ της Ρωσίας (VID)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: