11 Αυγ 2017

Βίντεο: Συγκλονίζει το ντοκουμέντο με Αφροαμερικανό άνδρα που πυροβολεί αστυνομικό

Βίντεο: Συγκλονίζει το ντοκουμέντο με Αφροαμερικανό άνδρα που πυροβολεί αστυνομικό

Καρέ-καρέ καταγράφηκε η δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού Κουίνσι Σμιθ από τον αφροαμερικανό Μάλκολμ Ορ την πρωτοχρονιά του 2016 στη Ανατολική Καρολίνα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Σμιθ να πλησιάζει τον Ορ και να του ζητά να σταματήσει απειλώντας τον με ένα taser καθώς το κέντρο τον είχε ενημερώσει για έναν ύποπτο κλοπής από κατάστημα.

Ο 29χρονος Αφροαμερικανός, ο οποίος φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο, όμως, όχι μόνο δεν υπακούει στην εντολή του Σμιθ αλλά κάποια στιγμή βγάζει από την τσέπη του ένα όπλο και πυροβολεί συνολικά τέσσερις φορές κατά του αστυνομικού.

Παρά τα σοβαρά τραύματα στα χέρια και στο λαιμό ο Σμίθ καταφέρνει να φτάσει μέχρι το περιπολικό του και να ειδοποιήσει το κέντρο. Μέσα στην αγωνία του καθώς δεν ήξερε πώς και πόσο είχε τραυματιστεί, ακούγεται να λέει προς το κέντρο «πείτε στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στο πλευρό του Σμιθ φτάνουν ορισμένοι περαστικοί οι οποίοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν μέχρι να έρθουν οι διασώστες.

Το βίντεο καταγράφηκε από τα γυαλιά με προσαρμοσμένη κάμερα που είχε προμηθευτεί ο ίδιος ο Σμιθ πληρώνοντας 30 δολάρια. Όπως δήλωσε αργότερα ήταν τα καλύτερα 30 δολάρια που είχε ξοδέψει αφού χάρη σε αυτές τις εικόνες ο Ορ καταδικάστηκε σε 35 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο: Συγκλονίζει το ντοκουμέντο με Αφροαμερικανό άνδρα που πυροβολεί αστυνομικό
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: