12 Αυγ 2017

Νέες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα: Πόρνη! Ο άγριος καβγάς με τη μητέρα της

Νέες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα: Πόρνη! Ο άγριος καβγάς με τη μητέρα της

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την Νταϊάνα στο νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4 με τίτλο «Η κακιά μητριά της πριγκίπισσας Νταϊάνα».

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στη σχέση της με την μητριά της, Raine Spencer, δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, με την οποία δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις. Αυτό, άλλαξε αμέσως μετά το διαζύγιό της με τον Κάρολο, όταν και η Νταϊάνα άρχισε να αναθερμαίνει τη σχέση της με τη μητριά της.

Βέβαια, μέχρι να φτάσουν σε αυτό το σημείο, είχαν συμβεί… πολλά, σύμφωνα με όσα λέει ο στενός συνεργάτης της Raine Spencer, Sue Howe, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αποκαλύπτει πως η Νταϊάνα είχε σπρώξει τη μητριά της στις σκάλες!

Εκτός από τον συνεργάτη της Spencer, μιλάει και ο μπάτλερ της Νταϊάνα που αναφέρεται στον άγριο καβγά που είχε με τη βιολογική μητέρα της. «Είχε μάθει για τη σχέση της με τον Ντόντι Φαγιέντ. Της φώναζε: «Πόρνη! Είσαι μια πόρνη!».

Η Νταϊάνα τής είπε πως αν συνέχιζε να της μιλά έτσι, θα της έκλεινε το τηλέφωνο και δεν θα της ξαναμιλούσε ποτέ. Και αυτό έκανε».

Ο μπάτλερ αναφέρεται και στη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι. «Μου είχε εκμυστηρευτεί η Νταϊάνα, ότι το βράδυ που γέννησε τον Χάρι, έκλαιγε μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Ο πρίγκιπας Κάρολος τής είπε ότι πλέον είχε κάνει το καθήκον του και πλέον μπορούσε να επανασυνδεθεί με την Καμίλα Πάρκερ».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νέες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα: Πόρνη! Ο άγριος καβγάς με τη μητέρα της
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats