3 Αυγ 2017

Η NASA επιβεβαιώνει την πτώση της στάθμης της θάλασσας – Τα ΜΜΕ σιωπούν

Η NASA επιβεβαιώνει την πτώση της στάθμης της θάλασσας – Τα ΜΜΕ σιωπούν

Τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θέλουν να κάνουν τον κόπο να αναφέρουν κάτι που εκτοπίζει δραματικά την αφήγησή τους. Επομένως, είναι αυτονόητο ότι όταν η NASA επιβεβαίωσε ότι τα επίπεδα των ωκεανών έχουν μειωθεί πραγματικά τα τελευταία χρόνια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης… έκαναν πως δεν το είδαν!

Καθώς η αφήγηση του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη εξαντλείται γρήγορα και οι τρομολάγνοι αγωνίζονται να ρίξουν κατηγορίες σε όσους τολμούν να αμφισβητήσουν τα ψευδή δεδομένα, τα ΜΜΕ κουκουλώνουν τα γεγονότα.

Μέσα από τις αποκαλύψεις επιστημονικής απάτης, αλλοίωση δεδομένων και υποτιμημένα μοντέλα δεδομένων “hockey stick”(http://www.naturalnews.com/2017-07-25-global-warming-bombshell-systematic-science-fraud-revealed-in-alteration-of-temperature-data.html), τα μέσα ενημέρωσης παραμένουν ύποπτα σιωπηλά για το γεγονός ότι η NASA επιβεβαιώνει τώρα ότι τα επίπεδα των ωκεανών έχουν κατέβει τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε μια σελίδα της NASA που αποσκοπεί στην εξάπλωση του κλιματολογικού συναγερμού ( https://climate.nasa.gov/vital-signs/sea-level), τα στοιχεία της NASA αποκαλύπτουν ότι τα επίπεδα των ωκεανών παγκοσμίως μειώνονται εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, μειώνοντας την απόκλιση από περίπου 87,5 χιλιοστά έως κάτω από 85 χιλιοστά. Τα δεδομένα αυτά αντικρούουν σαφώς την ψευδή αφήγηση των συνεχώς αυξανόμενων επιπέδων των ωκεανών που πλημμυρίζουν τις ηπείρους και πνίγουν τις πόλεις – μην πούμε ότι χάνονται ακόμα και νησάκια!

Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών είναι το βασικό στοιχείο του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής που χρησιμοποιείται από τους κλιματικούς αστρολόγους για να τρομάξουν την εύπιστη νεολαία και να κάνουν ακόμα πιο πλούσιο τον Al Gore.(http://www.investors.com/politics/editorials/al-gore-runs-global-warming-racket/)

Οι παρατηρητές της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα μπορούσαν να δηλώσουν ότι αυτό είναι μόνο μια «παύση» στα ανερχόμενα επίπεδα των ωκεανών και ότι η μακροπρόθεσμη τάση είναι σαφώς προς την κατεύθυνση της ανόδου των ωκεανών. Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι υπερβάλλουν άγρια ​​τον βαθμό των επιπέδων των ωκεανών μέχρι το σημείο του παραλογισμού και έχουν πιαστεί στα πράσα, να κατασκευάζουν εντελώς τα δεδομένα για να συνεχίσουν να εκφοβίζουν το κοινό για ένα ανύπαρκτο ζήτημα.

Ακόμη και σε χειρότερο σενάριο, τα επίπεδα της θάλασσας θα αυξηθούν μόνο κατά ένα πόδι τα επόμενα 100 χρόνια. Το ποσό αυτό είναι πολύ μικρό από ό, τι απαιτείται να ξεκινήσουν οι κλιματικοί συναγερμοί.

Εξετάζοντας τα τρέχοντα γεγονότα αυτή τη στιγμή, θα λέγαμε ότι ο Αρμαγεδδών μάλλον θα ξεκινήσει από την επέλαση των ρομπότ που θα δημιουργήσουν νέες παγκόσμιες στρατιές ανεργίας, τα οποία θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία της οργής των πολιτών και… όχι του πλανήτη!

nea.allnewz.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η NASA επιβεβαιώνει την πτώση της στάθμης της θάλασσας – Τα ΜΜΕ σιωπούν
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats