17 Αυγ 2017

Ο «Μαύρος Θάνατος» εξαπλώνεται ξανά!μαντέψτε ποιοι ηταν πίσω απο αυτόν τον μεσαίωνα! γιατι οχι και τώρα?

Ο «Μαύρος Θάνατος» εξαπλώνεται ξανά!μαντέψτε ποιοι ηταν πίσω απο αυτόν τον μεσαίωνα! γιατι οχι και τώρα?

Η θανατηφόρα βουβωνική πανώλη, γνωστή και ως «μαύρος θάνατος», υπεύθυνη για το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων στους μεσαιωνικούς χρόνους, τώρα αρχίζει να εξαπλώνεται στις ΗΠΑ.

Εδώ δεν τρώμε κουτόχορτο απο αυτα που λένε "επιστήμονες", αυτοι με τα πτυχία τους έγκυρους!!αυτοι οι γελοίοι που έχουν καταπατήσει τον όρκο που δίνουν,καθώς εχουν διδαχτεί να συμβαδίζουν με το σύστημα, οποιος παρεκκλίνει δεν το ξέρει ούτε η μάνα του, η ακομα χειρότερα να βρεθεί «αυτοκτονημένος»! οι άλλοι δουλεύουν για το σύστημα και βγάζουν δήθεν μελέτες για το σύστημα, τύπου (Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου Γέιλ, οι ασθενείς που επιλέγουν μη συμβατικές θεραπείες, έχουν 2,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μέσα σε 5 χρόνια) μονο απο τον τίτλο καταλαβαίνεις ποιος τους έβαλε αν διαθέτεις μυαλό!! εγώ πάντως δεν είδα κανένα Οβριό να ψοφάει απο καρκίνο αντίθετα φτάνουν έως και 95 χρόνων , και δεν μιλάμε για αυτούς στο Ισραήλ αλλα για τους ενεργούς δούρειους ίππους,και πολλοι ειναι γνωστοί αλλα οχι σαν Οβριοί! , και για ενα φανερό-κρυφό Οβριό απο πίσω υπάρχουν άλλοι 200! αλλα ας δούμε τι λένε:

Επιστήμονες στην Αριζόνα βρήκαν πρόσφατα ψύλλους που είχαν μολυνθεί με Yersinia pestis (Βάκιλος του Γερσίν), τα βακτηρίδια που παράγουν πανούκλα.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν τώρα ότι ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί με το χειρισμό υγρών ή ιστών ζώων που έχουν μολυνθεί από την ασθένεια, αλλά οι άνθρωποι μπορούν επίσης να μολυνθούν, αναπνέοντας σταγονίδια.

Η πανούκλα μεταφέρεται από τα τρωκτικά χωρίς να τα σκοτώνει, αλλά όταν οι ψύλλοι τα δαγκώνουν, γίνονται φορείς του ιού.

Τι συμβαίνει μετά;

Οι ψύλλοι τότε δαγκώνουν τους ανθρώπους και τους μολύνουν με την ασθένεια και έτσι ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα, ειδικά σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλά τρωκτικά όπως οι σκίουροι.

Πριν από εκατοντάδες χρόνια ο Πάπας Κλήμης VI παρέμεινε ελεύθερος από την ασθένεια καθισμένος ανάμεσα σε δύο πυρκαγιές, παρότι δεν είχε καμία αντίληψη για βακτηρίδια ή ιούς, αλλά εν αγνοία του εμπόδισε τα μικρά έντομα από το να έρθουν κοντά του.

Πριν από δύο χρόνια, δεκαπέντε άτομα μολύνθηκαν με βουβωνική πανώλη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν επτά περιπτώσεις ετησίως, με εξαίρεση τις 17 που αναφέρθηκαν το 2006.

Παρά τις αναφορές για την εξάπλωση της πανώλης, τα καλά νέα είναι ότι το ποσοστό θνησιμότητας είναι αρκετά χαμηλό.Η ασθένεια σκότωσε περίπου τους μισούς από αυτούς που μολύνθηκαν, αλλά τα σύγχρονα αντιβιοτικά έχουν μειώσει τον αριθμό αυτό στο δέκα τοις εκατό.

Αν και το ποσοστό θνησιμότητας της πανώλης έχει μειωθεί, η γνώση των συμπτωμάτων (υψηλός πυρετός, μυϊκοί πόνοι, όγκοι, μαύρα στίγματα, Εμετός αίματος, ερεθισμός δέρματος και σάρκας) και η αποφυγή του κινδύνου μόλυνσης μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Με πληροφορίες απο το hellasforce.com,το μεσαίωνα λοιπόν είχαμε την πρώτη βιολογική επίθεσή στην Ευρώπη οργανωμένη και σχεδιασμένη,και οχι ένα τυχαίο γεγονός ,ειδικά στην Ευρώπη στο λίκνο του πολιτισμού !υπάρχουν στοιχειά για ολα αυτα.... Θα πει κάποιος μα ήξεραν να φτιάχνουν βιολογικά όπλα τότε? μα καλα τι νομίζεται ? οτι μερικοί βοσκοί που γύριζαν στην έρημο σαν γύφτοι είπαν να κατακτήσουμε τον κόσμο ετσι άπλα? μάλλον δεν έχετε ιδέα και επίγνωση της πραγματικότητας ,αν και σας βλέπουν ως ζώα "κάποιοι"....!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο «Μαύρος Θάνατος» εξαπλώνεται ξανά!μαντέψτε ποιοι ηταν πίσω απο αυτόν τον μεσαίωνα! γιατι οχι και τώρα?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: