Το πιόνι ο Μακρόν κατέθεσε μήνυση εναντίον φωτορεπόρτερ γιατί ενοχλήθηκε στις διακοπές του!!
Ο Μακρόν κατέθεσε μήνυση εναντίον φωτορεπόρτερ γιατί τον ενοχλήθηκε στις διακοπές του!!

Το μασονικό πιόνι που παριστάνει τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν(αυτο λέγετε δημοκρατία με μασονικά πιόνια) κατέθεσε σήμερα μήνυση για «παρενόχληση και απόπειρα παραβίασης της προσωπικής ζωής» σε βάρος ενός φωτογράφου ο οποίος τον ακολούθησε στην περιοχή που παραθερίζει στη Μασσαλία και που συνέχισε επίμονα να το κάνει παρά τις προειδοποιήσεις που του απηύθυναν!

Κλασική τακτική δήθεν τύπων σαν αυτόν ,που ενώ θέλουν να τους τοποθετούν σε θέσεις κλειδιά και ειναι δημόσια πρόσωπα, μιλάνε για "παραβίασης της προσωπικής ζωής", ας μην γινόταν πρόεδρος!κανονικά έπρεπε να έχουν και χαρτί ψυχιάτρου και βιολόγου όλοι αυτοι, (επίσης να μην έχουν κάνει περιτομή σε μικρή ηλικία,δεν θα θέλατε να ξέρατε τι προκαλεί κατα πάσα πιθανότητα) ,υπεύθυνη δήλωση οτι δεν ειναι μασόνοι,και να μην έχουν και εβραϊκό αίμα,και να μην ειναι κομμουνιστές στην φυλή! .

Ο επικεφαλής του γαλλικού Κράτους κάνει διακοπές στη Μασσαλία μαζί με τη σύζυγό του Μπριζίτ(την έχει για ξεκάρφωμα). Το προεδρικό ζεύγος διαμένει, όπως έγραψε η εφημερίδα La Provence, στην έπαυλη όπου στεγάζεται η νομαρχία, στο πάρκο Ταλαμπό. Πρόκειται για μια έκταση πολλών στρεμμάτων γνωστή για τις υπέροχες βίλες της.

«Όταν έβγαινε έξω (…) αυτός ο φωτορεπόρτερ τον ακολούθησε πολλές φορές με το μηχανάκι του. Η ασφάλεια (του προέδρου) του ζήτησε επανειλημμένα να μην το κάνει, εκείνος συνέχισε» κατήγγειλε το γραφείο επικοινωνίας του Ελιζέ.

«Την Κυριακή εισήλθε στον ιδιωτικό αυτό χώρο, γεγονός που υπήρξε η αιτία για να κατατεθεί μήνυση» για «παρενόχληση και απόπειρα παραβίασης της προσωπικής ζωής» διευκρινίστηκε από το προεδρικό μέγαρο, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του περιοδικού VSD. Η μήνυση κατατέθηκε «εξ ονόματος του προέδρου» υπογραμμίζεται από την ίδια πηγή.

Την εκδοχή αυτή αμφισβήτησε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL, ο φωτογράφος. Έπειτα από έναν πρώτο έλεγχο της ταυτότητάς του την προηγούμενη ημέρα μπροστά από την έπαυλη, ένας αξιωματούχος της υπηρεσίας ασφαλείας του προέδρου τον αναγνώρισε και κάλεσε τις δυνάμεις επιβολής του νόμου που τον έθεσαν «υπό κράτηση για περίπου 6 ώρες». Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι δεν τράβηξε καμία φωτογραφία.

Σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή στη Μασσαλία, ο φωτορεπόρτερ βρισκόταν στην είσοδο του πάρκου Ταλαμπό όταν συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από επιβεβαίωση των στοιχείων του.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications