«Ήμουν δεμένη μέσα σε μια τσάντα, σε ένα πορτμπαγκάζ»: Η μαρτυρία του μοντέλου που απήχθη για πουληθεί στο dark web !
«Ήμουν δεμένη μέσα σε μια τσάντα, σε ένα πορτμπαγκάζ»: Η μαρτυρία του μοντέλου που απήχθη για πουληθεί στο dark web

«Κάποιος με μαύρα γάντια ήρθε από πίσω και έβαλε το ένα χέρι στον λαιμό μου και το άλλο στο στόμα μου, ενώ ένα δεύτερο άτομο, που φορούσε μια μαύρη μπαλακλάβα, μου έκανε ένεση στο δεξί χέρι. Νομίζω ότι έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν ξύπνησα φορούσα ένα ροζ κορμάκι και τις κάλτσες που φοράω τώρα.

Συνειδητοποίησα ότι ήμουν στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, με τους καρπούς και τους αστραγάλους μου δεμένους, και κολλητική ταινία στο στόμα μου. Ήμουν μέσα σε μια τσάντα, με μόνο μια μικρή τρύπα που μου επέτρεπε να αναπνέω» είπε στην ιταλική αστυνομία η Κλόε Έιλινγκ, 20χρονο μοντέλο από τη Βρετανία που απήχθη στο Μιλάνο από απαγωγείς που επιχείρησαν να την βγάλουν σε δημοπρασία στο dark web.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, η Έιλινγκ θεωρείται πως ναρκώθηκε και μεταφέρθηκε μέσα σε μια τσάντα στο Μποργκιάλ, ένα χωριό κοντά στο Τορίνο, πριν απελευθερωθεί έξι ημέρες μετά και μεταφερθεί στο βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο. Στην κατάθεσή της είπε πως ούρλιαζε τόσο πολύ, που οι απαγωγείς της αναγκάστηκαν να σταματήσουν τρεις φορές το αυτοκίνητο ενώ τη μετέφεραν. Όσον αφορά στην αιχμαλωσία της στο σπίτι όπου την είχαν κλεισμένη, είπε ότι είχαν δεμένα τα πόδια και τα χέρια της σε συρτάρια. «Αναγκαζόμουν να κοιμάμαι στο πάτωμα, σε έναν υπνόσακο» είπε.

Οι απαγωγείς της Έιλινγκ, φέρονται να είχαν προσπαθήσει να την πουλήσουν για πάνω από 300.000 δολάρια, απαιτώντας παράλληλα από τον ατζέντη της να καταβάλει λύτρα για να την επιστρέψουν. Ωστόσο οι αρχές ανέφεραν πως απελευθερώθηκε όταν οι απαγωγείς της διαπίστωσαν ότι είχε ένα δίχρονο παιδί, καθώς υποτίθεται πως οι κανόνες τους απαγορεύουν την απαγωγή γυναικών που είναι μητέρες.

Η MailOnline δημοσίευσε μια επιστολή που φέρεται να απεστάλη στην ίδια από μια οργάνωση ονόματι «Black Death» (Μαύρος Θάνατος), όπου λεγόταν ότι η Έιλινγκ απελευθερώθηκε εξαιτίας «μεγάλης γενναιοδωρίας), και τονιζόταν ότι δεν θα έπρεπε να διερευνηθεί το συμβάν, να μην μιλήσει για τους απαγωγείς της και ότι θα έπρεπε να πληρώσει 50.000 δολάρια σε bitcoins μέσα σε ένα μήνα, αλλιώς θα «εξοντωνόταν». Μία «διαφήμιση» για την ίδια ανέφερε πως κορίτσια- σκλάβες του σ@ξ μπορούν να αποσταλούν σε όλο τον κόσμο αντί χρηματικού αντιτίμου. «Η παράδοση στην ΕΕ είναι δωρεάν, ίσως χρειαστεί χρόνος ανάλογα με την τοποθεσία και το σημείο παράδοσης», αναφερόταν, ενώ συμπληρωνόταν πως η δημοπρασία για την 20χρονη θα λάμβανε χώρα στις 16 Ιουλίου. Επίσης, διευκρινιζόταν πως «μπορούμε να απαγάγουμε κάποια συγκεκριμένα για τις ανάγκες σας», ενώ τονιζόταν ότι η οργάνωση έχει γιατρό που τις εξετάζει για σ@ξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ελέγχει αν είναι «αγνές». «Δεν πουλάμε κορίτσια που είναι άρρωστα, έγκυες, έχουν σ@ξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή είναι νεαρές μητέρες».

Για την απαγωγή έχει συλληφθεί ο Λούκας Χέρμπα, Πολωνός που ζει στη Βρετανία. Ο 30χρονος φέρεται να είναι ανώτερο στέλεχος στην οργάνωση, η οποία φέρεται να είναι ένα online δίκτυο απαγωγών «σκλάβων του σ@ξ», που έχει διερευνηθεί από τη Europol. Κατά την 20χρονη, στην απαγωγή ενεπλάκησαν και άλλα άτομα.

Όπως είπε η Έιλινγκ, ο Χέρμπα της είπε πως το αφεντικό του ήταν έξω φρενών, καθώς είχε απαγάγει λάθος άτομο. «Δεν έπρεπε να με είχαν αρπάξει επειδή είναι ξεκάθαρο από τον λογαριασμό μου στο Instagram ότι είμαι μητέρα μικρού παιδιού, και αυτό είναι ενάντια στους κανόνες της οργάνωσης. Είπε πως η αιχμαλωσία δεν μπορούσε να σταματήσει, καθώς είχαν ήδη δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες μου στο deep web, που είχαν τραβηχτεί ενώ ήμουν αναίσθητη. Υπήρχαν ήδη κάποιοι που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον».

«Μου είπε ότι είχε βγάλει πάνω από 15 εκατ. ευρώ μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια.Μου εξήγησε πως όλα τα κορίτσια πωλούνται σε αραβικές χώρες. Όταν ο αγοραστής βαρεθεί ένα κορίτσι, είτε τη δίνει σε άλλους, είτε την ταΐζει στις τίγρεις».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications