21 Αυγ 2017

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΝΑΞΑ: Όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει

Πριν λίγες ημέρες η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά έγραψε, στην προσωπική της σελίδα στο facebook, την εμπειρία της σε μια ταβέρνα της Σύρου και έγινε viral στο διαδίκτυο.

Η δημοσιογράφος, η οποία ζει και εργάζεται στη Γαλλία, αναφέρει στην ανάρτηση της, ότι εκείνη και η παρέα της την «πάτησαν» σαν τουρίστες. Όπως εξηγεί, ο λογαριασμός ήταν αρκετά «φουσκωμένος», δεν υπήρχαν πουθενά αναρτημένες οι τιμές, το μαγαζί δεν είχε POS και στην απόδειξη δεν αναφέρονταν τα πιάτα που παρήγγειλαν.

Προφανώς, η υπεύθυνη της ταβέρνας ενημερώθηκε για τα όσα κατήγγειλε δημόσια η δημοσιογράφος και με τον δικό της τρόπο απαντά στο facebook. Η υπεύθυνη της επιχείρησης, επιλέγει τη λέξη «κατηγορούμενη» για να συστηθεί στο διαδικτυακό κοινό και ευχαριστεί τη Μαρία Δεναξά για τη διαφήμιση. Επίσης, όπως γράφει στο κείμενο της, η δημοσιογράφος θα μπορούσε να καλέσει τις αρμόδιες αρχές, αφού είδε τόσες παρατυπίες, αλλά δεν το έκανε γιατί ήθελε να διαφημιστεί.

Διαβάστε όσα έγραψε η υπεύθυνη της ταβέρνας ως απάντηση στη δημοσιογράφο:
«Εδώ είμαι και εγώ η κατηγορούμενη ευχαριστώ πολύ την κυρία για την όμορφη διαφήμιση εγώ όμως ξέρω όταν έχω πρόβλημα το λύνω εκείνη τη στιγμή υπάρχουν δόξα το θεό αρχές που θα μπορούσε να καλέσει αμέσως και όχι να θέλει να διαφημιστή η ίδια από την νομιμότητα την δική μου οποίος θέλει να τρώει καλά και μισό μέτρο χταπόδι το πληρώνει γιατί και εγώ το έχω ακριβοπληρωμένο.

Παντός την ευχαριστώ και να ξέρει και οι δύο γίναμε πιο Διάσημες από ότι είμαστε όσο για τους υπόλοιπους που συμπλήρωσαν τα σχόλια τους ,πως να έρθουν στο μαγαζί μου ;Αφού δεν υπάρχει καρέκλα να καθήσουν αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ είμαι γεμάτη από κόσμο που έρχεται από όλη την Ελλάδα που αποθεώνουν την κουζίνα μου Νοων νοειτω Σας ευχαριστώ και σας αγαπωωωωωωωωω».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΝΑΞΑ: Όποιος θέλει να τρώει μισό μέτρο χταπόδι, το πληρώνει
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications