1 Αυγ 2017

Έτσι τους βαφτίζουν: για τον Λευκό Οίκο ο Νικολά Μαδούρο θεωρείται πλέον «δικτάτορας»!!

Έτσι τους βαφτίζουν: για τον Λευκό Οίκο ο Νικολά Μαδούρο θεωρείται πλέον «δικτάτορας»!!

Νέα πυρά προς τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, εξαπέλυσε ο Λευκός Οίκος, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των μελών της Συντακτικής Συνέλευσης, η οποία θα διαθέτει ενισχυμένες υπερεξουσίες.

«Ο Μαδούρο δεν αποτελεί απλώς έναν κακό ηγέτη. Τώρα πια είναι και δικτάτορας» τόνισε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Χ.Ρ. ΜακΜάστερ.

«Οι πρόσφατες πράξεις, οι οποίες κατέληξαν στην κατάληψη της απόλυτης εξουσίας, μέσω των ψεύτικων εκλογών της Συντακτικής Συνέλευσης, αντιπροσωπεύουν ένα πολύ σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία» έσπευσε να προσθέσει.

Σημειώνεται ότι η εκλογική διαδικασία της Κυριακής στιγματίστηκε από τον θάνατο 10 ατόμων, κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

Τον έντονο προβληματισμό της εξέφρασε τη Δευτέρα και η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έκανε λόγο για «αβέβαιη μοίρα της δημοκρατίας» στη Βενεζουέλα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έτσι τους βαφτίζουν: για τον Λευκό Οίκο ο Νικολά Μαδούρο θεωρείται πλέον «δικτάτορας»!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: