ΦΡΙΚΗ: Όταν στο  Internet κυριαρχούν  αδίσταχτοι ! η Γερμανίδα το έκανε με σκύλο και έκανε κουτάβια! (Βίντεο)‌‌
Όταν στο  Internet κυριαρχούν  αδίσταχτοι ! η Γερμανίδα το έκανε με σκύλο και έκανε κουτάβια! (Βίντεο)‌‌

Το Hoax σε ιστοσελίδες σκουπίδια του ίντερνετ απο το πρωί κυκλοφορεί και έχει γίνει viral και στην Ελλάδα με τίτλο: ΦΡΙΚΗ: 24χρονη Γερμανίδα το έκανε με σκύλο και γέννησε 3 ανθρωπόμορφα κουτάβια! (Βίντεο)‌‌! αυτές οι ιστοσελίδες δεν ενοχλούν κανέναν γιατι λειτουργούν ως δούρειος ίππος (trojan)για να ασχολούνται με ηλιθιότητες οι μάζες! ούτε το σύστημα ενοχλούν που λένε συνεχεία για Fake news!

Ο σκοπός τους δεν ειναι αυτές οι ιστοσελίδες αλλα αυτές που λενε αλήθειες που δεν αρέσουν στο σύστημα, με επικάλυψη τέτοιων ιστοσελίδων, γιαυτό σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν στήσει ιστοσελίδες να βγάζουν ως ΗΟΑΧ αλήθειες που ενοχλούν, κανουν διασπορά ψευδών ειδήσεων επι πληρωμής και δόλο δηλαδή εχουν γνώση οτι λένε ψέμματα! και καμιά φορά βάζουν και κανένα αληθινό ΗΟΑΧ για να θολώνουν τα νερά απο τις άνωθεν ιστοσελίδες σκουπίδια του ίντερνετ.

Είδατε να ενοχλεί καμιά τέτοια ιστοσελίδα που κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων και κοροϊδεύει τον κόσμο συνεχεία και γεμίζει το ίντερνετ με σκουπίδια? οχι! μονο οι ανεξάρτητες φωνές ενοχλούν! καταρχήν αν υπήρχε δικαιοσύνη θα ειχαν κλείσει πολλές ιστοσελίδες για διασπορά ψευδών ειδήσεων, και εννοούμε απο αυτές τις δήθεν έγκυρες!αρχή γενόμενης απο την Βικιπαίδεια!

Αυτές οι δήθεν έγκυρες που δουλεύουν τον κόσμο κάθε μέρα, μαλιστα έχουν συνηθίσει στο ψέμα και τους φαίνεται περιεργο αν τους πει κάνεις την αλήθεια για τέτοια ηλιθιότητα μιλάμε!ταΐζουν το ίδιο το τέρας που τους τρώει!! και μαλιστα μερικοί λένε κάτι σχόλια του τύπου: είστε του συστήματος! την ίδια ώρα διαβάζουν κανονικές μασονικές ιστοσελίδες ως πατριωτικές!και στο alexa όλες του συστήματος ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα!!αν πάρεις στα σοβαρά την ηλιθιότητα που επικρατεί στο ίντερνετ που φαίνεται έντονα, θα πάρεις τα βουνά να σωθείς απο την βλακεία τους!ειναι αυτη η ηλίθια ψυχολογία των μαζών!!

Πάμε και στο ΗΟΑΧ και την ιστορία που έφτιαξαν με την γνωστή συνταγή που πιάνει πάντα : οι "κακοί ναζι Γερμανοί":

HOAX

Μια 24χρονη Γερμανίδα στο Stellenbosch, της Ν. Αφρικής γέννησε τρία μικρά κουτάβια Η γυναίκα παραδέχεται ότι συχνά έκανε σ@ξ με τον οικογενειακό τους σκύλο, μεταξύ των άλλων είπε:
“Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς μου μετακόμισαν σε ένα νέο μέρος ενώ ήμασταν ακόμα στη Γερμανία. Έχασα τη δουλειά μου, και ο φίλος μου με παράτησε, δεν είχα χρόνο να γνωρίσω νέους τύπους, ενώ έκανα αιτήσεις για δουλειά, οπότε μερικές φορές έκανα σ@ξ με το σκύλο μας, για να ανακουφίζομαι από το πολύ άγχος. Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος.Στη χώρα μας το να κάνουμε σ@ξ με ένα ζώο δεν είναι έγκλημα.”

«Διαίρει και βασίλευε» στην πράξη! άσε που ειναι και παράνομο στην Γερμανία! γιατι δεν λένε τα ίδια για αλλες χώρες αλλα έχουν μανία την Γερμανία όλοι? αριστερή ειναι και η Γερμανία με κομμουνιστες κυβέρνηση και υπό κατοχή απο το 1945! τι δεν το ξέρατε μερικοι? οι Γερμανοί λιμοκτονούν και δίνουν απίστευτα προνομία σε λαθρο! οικολόγους πράσινους τους λένε εκεί τους αριστερούς (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ εδώ), με τους κλασικούς χρησίμους ηλίθιους antifa, Τέλος το βιντεο με τα "κουτάβια" οπως γράφουν ειναι άσχετο με την ιστοριούλα τους περί Γέρμανιδας! άσε δε που μοιάζουν με εξωγήινα μωρά και οχι κουτάβια! ειναι απο σιλικόνη τα μωρά απο την ταινία avatars !! Babies silicone avatars ! πόσο αδίσταχτος και ελεεινός ειναι αυτός που έφτιαξε αυτη την ιστορία γιατί κάνει και προπαγάνδα ταυτόχρονα? αλλα και αυτοι που το βάζουν ως αλήθεια ? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications