16 Αυγ 2017

ΘΑΥΜΑ! Εμφανίστηκε η Δούρου και ζήτησε (με θράσος) να μην (της) γίνεται κριτική... VIDEO!

ΘΑΥΜΑ! Εμφανίστηκε η Δούρου και ζήτησε (με θράσος) να μην (της) γίνεται κριτική... VIDEO!

Theodoros D
Θαύμα, θαύμα εμφανίστηκε η Δούρου.

George Athanatios T
Η ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΒ κ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ. ΡΕ ΑΕΙ....&^%$#@

Panagiotis L
ΔΟΥΡΟΥ:σταματήστε τα δελτία τυπου, τα ποσταρισματα,σταματήστε...σταματήστε...να μας κάνετε κριτική

Μιχαήλ Σ
Σταματήστε να γράφετε στο facebook ενοχλείται η κερα Νομαρχέσα. Μη σας φέρει και το Ινστιτούτο Φλωρεντίας και πει ότι μόνο 4 προφίλ χωράνε σε όλη την Αττική. Άντε μαζευτείτε.

Αντώνης Δ
Το επιτηδευμένα μπαρουτοκαπνισμένο στυλάκι και τις δήθεν "εκκλήσεις" με πρωτοφανώς τσαμπουκαλίδικο υφάκι για να σταματήσει η κριτική απέναντι σε μια εντελώς ανίκανη, αδιάφορη κυβέρνηση και μια παραλυμένη κρατική μηχανή, να πας να τα πουλήσεις εκεί που σε παίρνει κ.Δούρου! Σπίτι σου και στο κόμμα σου! Όχι στην κοινωνία που εξοντώνετε με κάθε δυνατό τρόπο...

-----------------------

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σημειώνει σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ☪☭✡ πως οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν σε όλη τη χώρα. "Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος αλλά συνεργάζεται και είναι πιο ώριμος από όσους βγαίνουν και μιλάνε στα τηλεπαράθυρα".

Δηλώσεις της: "Σταματήστε τα ποσταρίσματα, σταματήστε τα τιτιβίσματα και τα δελτία Τύπου. Κάνω έκκληση σε όλους, έστω και για πρώτη φορά για κάποιους εξ αυτών να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σεβαστούν τους ανθρώπους που παλεύουν και που έχουν χάσει το βιός τους".

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΘΑΥΜΑ! Εμφανίστηκε η Δούρου και ζήτησε (με θράσος) να μην (της) γίνεται κριτική... VIDEO!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: