13 Αυγ 2017

Δήλωση Σοκ από τον δράστη της δολοφονίας στον Γέρακα

Δήλωση Σοκ από τον δράστη της δολοφονίας στον Γέρακα

Αμετανόητος εμφανίζεται ο 49χρονος δράστης του εγκλήματος στον Γέρακα που σόκαρε την κοινή γνώμη, καθώς φέρεται να δήλωσε κατά την 16ωρη ανάκρισή του στη ΓΑΔΑ ότι «δεν μετανιώνω για τίποτα. Του άξιζε ό,τι έπαθε. Ο γιος του φταίει για όλα. Αυτός έκλεισε δύο σπίτια. Για το όπλο μη με ρωτάτε. Δεν θα βρεθεί ποτέ».

Ο 49χρονος μετά το θάνατο του γιου του φαίνεται να υπέφερε από κατάθλιψη και ενώ δεν γνώριζε προσωπικά τον 60χρονο, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο, βρήκε το που διέμενε το θύμα και άρχισε να τον παρακολουθεί.

Σημειώνεται ότι ο 60χρονος ήταν πατέρας του 23χρονου δράστη της εκτέλεσης του γιου του. Το θύμα ασχολείτο με τα κοινά και είχε βάλει υποψηφιότητα ως βουλευτής κόμματος της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην Κρήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, βίντεο έχει καταγράψει τη διαδρομή του 49χρονου, στις 15 Ιουλίου 2017, οπότε έγινε και το έγκλημα στο Γέρακα. Όπως δείχνει το οπτικό υλικό εκείνη την ημέρα ο 49χρονος παρακολουθούσε για ώρα τον 60χρονο, ο οποίος λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη Λ. Μαραθώνος για να πάει για ψώνια σε απέναντι κρεοπωλείο, ενώ μόλις επέστρεψε σε αυτό συνέβη το μοιραίο.

Τα σενάρια του τρόπου δολοφονίας που εξετάζονται είναι δύο: είτε ο δράστης να άνοιξε την πόρτα και να πυροβόλησε τέσσερις φορές το θύμα, είτε να βρισκόταν ήδη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που ήταν ανοιχτό.

Το θύμα εντοπίστηκε τρεις ώρες αργότερα από περαστικό, καθώς κανένας δεν άκουσε τους πυροβολισμούς, και ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Όταν έφθασαν εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή και ανοιχτό τον κλιματισμό, ενώ δεν βρήκαν κάλυκες πυροβόλου όπλου, τους οποίους είτε πήρε μαζί του ο δράστης είτε χρησιμοποίησε περίστροφο.

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δήλωση Σοκ από τον δράστη της δολοφονίας στον Γέρακα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats