Δήλωση Σοκ από τον δράστη της δολοφονίας στον Γέρακα
Δήλωση Σοκ από τον δράστη της δολοφονίας στον Γέρακα

Αμετανόητος εμφανίζεται ο 49χρονος δράστης του εγκλήματος στον Γέρακα που σόκαρε την κοινή γνώμη, καθώς φέρεται να δήλωσε κατά την 16ωρη ανάκρισή του στη ΓΑΔΑ ότι «δεν μετανιώνω για τίποτα. Του άξιζε ό,τι έπαθε. Ο γιος του φταίει για όλα. Αυτός έκλεισε δύο σπίτια. Για το όπλο μη με ρωτάτε. Δεν θα βρεθεί ποτέ».

Ο 49χρονος μετά το θάνατο του γιου του φαίνεται να υπέφερε από κατάθλιψη και ενώ δεν γνώριζε προσωπικά τον 60χρονο, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο, βρήκε το που διέμενε το θύμα και άρχισε να τον παρακολουθεί.

Σημειώνεται ότι ο 60χρονος ήταν πατέρας του 23χρονου δράστη της εκτέλεσης του γιου του. Το θύμα ασχολείτο με τα κοινά και είχε βάλει υποψηφιότητα ως βουλευτής κόμματος της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην Κρήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, βίντεο έχει καταγράψει τη διαδρομή του 49χρονου, στις 15 Ιουλίου 2017, οπότε έγινε και το έγκλημα στο Γέρακα. Όπως δείχνει το οπτικό υλικό εκείνη την ημέρα ο 49χρονος παρακολουθούσε για ώρα τον 60χρονο, ο οποίος λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη Λ. Μαραθώνος για να πάει για ψώνια σε απέναντι κρεοπωλείο, ενώ μόλις επέστρεψε σε αυτό συνέβη το μοιραίο.

Τα σενάρια του τρόπου δολοφονίας που εξετάζονται είναι δύο: είτε ο δράστης να άνοιξε την πόρτα και να πυροβόλησε τέσσερις φορές το θύμα, είτε να βρισκόταν ήδη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που ήταν ανοιχτό.

Το θύμα εντοπίστηκε τρεις ώρες αργότερα από περαστικό, καθώς κανένας δεν άκουσε τους πυροβολισμούς, και ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Όταν έφθασαν εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή και ανοιχτό τον κλιματισμό, ενώ δεν βρήκαν κάλυκες πυροβόλου όπλου, τους οποίους είτε πήρε μαζί του ο δράστης είτε χρησιμοποίησε περίστροφο.

el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications