22 Αυγ 2017

ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ έχει «ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ» με τον «Ουρανό» (video)

ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ έχει «ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ» με τον «Ουρανό» (video)

Ο κόσμος που ζούμε, μερικές κρύβει πτυχές που οι «κανονικοί» άνθρωποι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε. Κάποιοι άλλοι που θεωρητικά δεν έχουν «επαφή» με αυτόν στον οποίο ζούμε, αλλά φαίνεται να έχουν με κάτι άγνωστο που «θεωρητικά» οι θρησκείες προσπαθούν να ερμηνεύσουν…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής«»

Ο γιος του Tahni Cullen, ο Josiah, έχει περίεργα οράματα και «επαφές» που δεν συνηθίζονται στους απλούς ανθρώπους.

Αν και ως αυτιστικό παιδί, παρουσιάζει πολλά προβλήματα, φαίνεται πως έχουν «ανοίξει» τα «μάτια της ψυχής» του, κάποιοι θα έλεγαν το «τρίτο μάτι», οπότε και μπορεί να «βλέπει» αυτά που κανείς άλλος μπορεί…

Ο Josiah, φαίνεται πως είναι ένα παιδί το οποίο παρουσιάζεται να έχει «επαφές» και «συναντήσεις» του μυαλού, με τον Ιησού…Οι για πρώτη φορά γονείς Joe και Tahni Cullen, «έχασαν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους» και βρέθηκαν στον σύγχρονο κόσμο του αυτισμού όταν το μικρό παιδί τους, ο Josiah, έχασε ξαφνικά την ικανότητά του να μιλάει, να παίζει και να είναι κοινωνικός.

Στις προσπάθειές τους να επαναφέρουν τον Josiah, να ξανακερδίσει την ομιλία του και να επανέλθει στις φυσιολογικές συνθήκες, οι Cullen υπέστησαν αρκετές ήττες. Γιατί ενώ άλλα παιδιά γύρω του βελτιώνονταν, ο Josiah χειροτέρευε.

Πέντε χρόνια αργότερα, ο Josiah, ενώ δεν είχε διδαχθεί επισήμως να διαβάζει ή να γράφει, ξαφνικά άρχισε να γράφει στο iPad του για το Θεό, την επιστήμη, την ιστορία, τις επιχειρήσεις, τη μουσική, τους ξένους και τον ουρανό. Σαν να του είχε έρθει μία ξαφνική θεία «επιφοίτηση».

Τα οράματα του Josiah για το «θείον» ήταν πολύ «δυνατά». Αναφέρεται σε «ουράνιες συναντήσεις» και «υπερφυσικές εμπειρίες» με τους Ουρανούς και τον Ιησού που, πολλές φορές φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, τόσο τους γονείς του, όσο και τις επιστήμες, τους θρησκευόμενους και τους σκεπτικιστές.

Γενικότερα, υπάρχει η άποψη ότι τα αυτιστικά παιδιά βιώνουν έναν διαφορετικό «κόσμο» από αυτόν που ζουν οι μη αυτιστικοί, ότι είναι εξυπνότερα και αντιλαμβάνονται συνθήκες και αισθήσεις που όλοι οι άλλοι δεν μπορούν. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Josiah και με βάσει όσα αναφέρονται, επιβεβαιώνει αυτή την άποψη…

Παρακολουθείστε και το σχετικό video:

Autistic Boy Sees Mind-Blowing Visions from Heaven! | Tahni Cullen.Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ έχει «ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ» με τον «Ουρανό» (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: