17 Αυγ 2017

Άθλιος χωρίς ίχνος τσίπας… παίζει με τον πόνο των Ελλήνων

Άθλιος χωρίς ίχνος τσίπας… παίζει με τον πόνο των Ελλήνων

Τον εκάστοτε πρωθυπουργό της χώρας δεν πρέπει να τον υβρίζει κανείς, αλλά να τον αντιμετωπίζει με πολιτικά επιχειρήματα. Όταν όμως ένας πρωθυπουργός όπως ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται τόσο προκλητικά, όταν αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο εξοργιστικά ημιμαθής και άσχετος τότε μόνο μια λέξη του πρέπει: Ξεφτιλισμένος.

Δεν θα σταθούμε στο ότι εμφανίστηκε τέσσερις μέρες μετά. Ούτε ότι πέταξε πάνω από τις καμένες περιοχές όταν οι φωτιές είχαν σβήσει. Τις φωτογραφίες τις είδαμε όλοι. Ο Τσίπρας και ο Σκουρλέτης στο ελικόπτερο, ηλιοκαμένοι να ακούνε για το τι συνέβη τις ημέρες που ήταν στις ξαπλώστρες.

Αυτό που καθιστά τον πρωθυπουργό άθλιο είναι η δήλωσή του στην οποία είπε ότι αποφύγαμε μια μεγάλη καταστροφή.«Η καταστροφή στην Α. Αττική είναι 10 φορές μικρότερη. Κάηκαν 15.000 στρέμματα ενώ το 2009 είχαν καεί 150.000».

Μιλάμε για τόση ανοησία; Να κάνει συγκρίσεις για να δείξει τι; Ότι επί άλλης κυβέρνησης κάηκαν τόσα πολλά στρέμματα αλλά με τη δική του η ζημιά ήταν μικρότερη;

Μα καλά, δεν του είπε κανείς πως όταν έχουν καεί 150 χιλιάδες το 2009 και άλλα τόσα τα επόμενα χρόνια είναι λογικό να μην έχει μείνει τίποτε για να καεί;

Δεν του είπε κανείς ότι 15 χιλιάδες στρέμματα από το δάσος που είχε απομείνει δεν υπάρχει πια και αυτός μιλά για περιορισμένη καταστροφή;

Πραγματικά, μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει κάθε Έλληνας που έχει πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Αν είχε τα κότσια ας πήγαινε στις κατοικημένες περιοχές να μιλήσει με τους κατοίκους που βράζουν από οργή γιατί τις τελευταίες ημέρες επικράτησε το απόλυτο μπάχαλο.

Το ξέραμε ότι ο Τσίπρας είναι λίγος, τώρα επιβεβαιωθήκαμε ότι είναι και χυδαίος. Παίζει με τον πόνο των Ελλήνων αλλά και με το μέλλον των παιδιών μας. Είναι φθηνός αφού κάνει συγκρίσεις, είναι άθλιος επειδή δεν έχει ίχνος τσίπας μέσα του για να κάνει την αυτοκριτική του.

www.antinews.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άθλιος χωρίς ίχνος τσίπας… παίζει με τον πόνο των Ελλήνων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: