24 Αυγ 2017

Βίντεο. Αυλωνίτου: Αν είσαι με το καθεστώς, ο κομμουνισμός δεν σε σκοτώνει !!

Βίντεο. Αυλωνίτου: Αν είσαι με το καθεστώς, ο κομμουνισμός δεν σε σκοτώνει !!

Αναμφισβήτητα σε πολιτικό θέμα των ημερών έχει εξελιχθεί η κόντρα ανάμεσα στο αν τα κομμουνιστικά καθεστώτα του πρόσφατου παρελθόντος μπορούν να εξισωθούν με τον ναζισμό, με τα κυβερνητικά στελέχη να παίρνουν θέση καθημερινά.

Του Άρη Δημόπουλου

Το κοντέρ με τις...κυβερνητικές ατάκες , αρχής γενομένης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, έχει τερματίσει, με αποκορύφωμα την τοποθέτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Όπως θα ακούσετε και στο παρακάτω ηχητικό από σημερινή ραδιοφωνική της συνέντευξη, η κ.Αυλωνίτου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως μόνο όποιος συνεργαζόταν με το κομμουνιστικό καθεστώς (κρατείστε τη λέξη) θα μπορούσε να μην ανησυχεί για την ζωή του.

Ωστόσο παρά την επιμονή του δημοσιογράφου, δεν εξηγεί τι θα απογίνονταν όσοι δεν είχαν την...τύχη να συνεργάζονται στενά με τους κομμουνιστές:

Αυτό είναι μόνο ένα μέρος από τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες, σε μία συντονισμένη επιχείρηση...αθώωσης των κομμουνιστικών καθεστώτων του παρελθόντος, αλλά και ακύρωσης των καταγεγραμμένων εγκλημάτων τους.

Τίποτα ωστόσο δεν προμηνύει ότι θα μπει ένα τέλος σε αυτήν την πολιτική αντιπαράθεση, που μεταφράζεται σε έναν "πόλεμο ιδεολογιών" με πολλές ιστορικές ανακρίβειες. Αλεξιάδης για το αν υπήρχαν θύματα επί Στάλιν:

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο. Αυλωνίτου: Αν είσαι με το καθεστώς, ο κομμουνισμός δεν σε σκοτώνει !!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: