22 Αυγ 2017

Η κομμουνιστική παρακμή έχει απλωθεί πάνω απο την Ελλάδα σε ολους τους τομείς .Ακινητοποιημένα σχεδόν τα μισά περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας

Η κομμουνιστική παρακμή εχει απλωθεί πάνω απο την Ελλάδα σε ολους τους τομείς .Ακινητοποιημένα σχεδόν τα μισά περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας

Μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο, γειτονιές που μοιάζουν με τριτοκοσμικές χώρες, ορδές λαθρο! δρόμοι άδειοι,(σε σχέση με πριν 2-3 χρονιά πίσω)άλλοτε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά έχουν κλείσει,παντού κυριαρχεί η παρακμή, και έχεις και νεοελληνες αμόρφωτους με δείκτη νοημοσύνης κάτω του ορίου,άσχετα που όλοι έχουν καποιο πτυχίο,(αποτέλεσα εκφυλισμού και διασταύρωση με κομμουνιστές βάρβαρους)

Να σου λένε οτι οι αριστεροί δεν ειναι κομμουνιστές! και οτι οι "ναζι" επιβάλουν μετρά! να βγάζουν το ΣΥΡΙΖΑ τους απόγονους των χασάπηδων που κατάσφαζαν γνήσιους Έλληνες το 40, κυβέρνηση! να λένε ψευδώς οτι οι "κακοί ναζί" σκότωσαν Έλληνες! τι και αν οι κομμουνιστές δεν ειναι Έλληνες βιολογικά! και αν τους πεις και τίποτα σε λένε ναζι υποτιμητικά! αν ειναι δυνατόν! αυτο και αν ειναι παρακμή! το κακό αρχίζει απο τους ουγκα ουγκα νεοέλληνες που νομιζουν οτι ειναι και απόγονοι των αρχαίων, τι και αν πολλοι ειναι ίδιοι με άραβες και με αλλόφυλους μη καυκάσιους:

Στο ΑΤ Ομόνοιας οι αστυνομικοί «δανείζονται» αυτοκίνητα για τις περιπολίες τους από γειτονικά τμήματα γιατί κανένα «δικό τους» περιπολικό δεν είναι λειτουργικό...

Σχεδόν τα μισά περιπολικά του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας δεν είναι λειτουργικά, δήλωσε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, παραθέτοντας τα στοιχεία.

Από τα 13.000 οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, τα 6.300, δηλαδή σχεδόν τα μισά είναι μη λειτουργικά, καθώς έχουν κάποιες βλάβες, δεν έχουν κάνει σέρβις και δεν υπάρχουν κονδύλια για να επισκευαστούν.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κύριος Μαυροειδάκος μιλώντας στον Σκάι, αυτή τη στιγμή το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας δεν έχει κανένα λειτουργικό περιπολικό.

Για να βγουν οι συνάδελφοι περιπολία το βράδυ, είπε ο γγ των Ειδικών Φρουρών, πρέπει να δανειστούν περιπολικό από γειτονικό αστυνομικό τμήμα, ίσως από το ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα!

Ο κύριος Μαυροειδάκος επίσης πρόσθεσε ότι εικόνες που είχαν πρόσφατα δει το φως της δημοσιότητας, όπου περιπολικό είχε μια νάιλον σακούλα αντί για τζάμι στην πόρτα του συνοδηγού, αλλά και καθρέφτες κολλημένοι με ταινίες, δεν είναι σπάνιες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ομοσπονδίας, η συντήρηση του γερασμένου στόλου των περιπολικών στοιχίζει περί τις 100.000 ευρώ το μήνα.

Πηγή: protothema.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η κομμουνιστική παρακμή έχει απλωθεί πάνω απο την Ελλάδα σε ολους τους τομείς .Ακινητοποιημένα σχεδόν τα μισά περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: