8 Αυγ 2017

Αιματηρό περιστατικό στην Αυστραλία επιθετικοί θαλάσσιοι ψύλλοι κάνουν επίθεση σε έφηβο στην παράλια! VIDEO

Αιματηρό περιστατικό στην Αυστραλία επιθετικοί θαλάσσιοι ψύλλοι κάνουν επίθεση σε έφηβο στην παράλια! VIDEO

Σε μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Μελβούρνης την Brighton Beach συνέβη αιματηρό περιστατικό.

Μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου ο νεαρός αποφάσισε κανει μπάνιο στην παραλία, 30 λεπτά αργότερα, ο ίδιος βγήκε από το νερό και διαπίστωσε ότι τα πόδια του τα είχα φάει κυριολεκτικά μικρά πλάσματα της θάλασσας.

Είχαν διεισδύσει στο δέρμα σε πληγές που προκάλεσαν,ο πατέρας του εφήβου δεν μπορούσε να σταματήσει το αιμορραγία,ο Sam μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου το προσωπικό διαπίστωσε εκατοντάδες μικρές τρύπες στα πόδια του.

Η υπόθεση προσέλκυσε ειδικούς της τοξικολογίας και θαλάσσιους βιολόγους. Είπαν ότι το πιο πιθανό ειναι οτι του επιτέθηκαν οι λεγόμενοι θαλασσιοί ψύλλοι που συνήθως τρώνε νεκρή σάρκα, νεκρά ψάρια και είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Όμως, όπως αποδείχθηκε, όχι για Sam.

Πριν μερικά χρόνια στην ίδια υπήρχε μια παρόμοια περίπτωση, δύο κολυμβητές είχαν δαγκωθεί πολύ άσχημα απο άγνωστα πλάσματα και πάλι.

Οι θαλάσσιοι βιολόγοι δεν μπορούν ακόμη να εξηγήσουν τι ακριβώς προκάλεσε τους θαλάσσιους ψύλλους να έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Και αν ήταν πραγματικά θαλασσιοί ψύλλοι,η οποιοδήποτε άλλο πλάσμα της θαλασσής, Το μόνο κοινό στοιχείο και στις δύο περιπτώσεις ήταν σχεδόν η ίδια τοποθεσία και ο μήνας - Αύγουστος.

θαλάσσιοι ψύλλοι

Οι θαλασσιοί ψύλλοι ή gammarus είναι μικροσκοπικά καρκινοειδή. Συνήθως τρώνε υπολείμματα άλλων μικρών ζώων, κομμάτια ψωμιού και άλλων οργανικών καταλοίπων. Ζουν συνήθως σε υγρή άμμο κοντά στο νερό, αλλά μερικές φορές μπορεί να ειναι στα βαθύτερα στρώματα της άμμου. Μπορεί να τσιμπήσουν τους λουόμενους, αλλά συνήθως δεν είναι τόσο επιθετικοί και αιμοδιψείς όπως στην ανωτέρω περίπτωση.

Στο παρακάτω βίντεο δείχνει πώς θαλάσσιοι ψύλλοι από την παραλία του Brighton Beach τρώνε ωμό κρέας. Αυτό το βίντεο αναρτήθηκε στις 6 Αυγούστου και έχει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αιματηρό περιστατικό στην Αυστραλία επιθετικοί θαλάσσιοι ψύλλοι κάνουν επίθεση σε έφηβο στην παράλια! VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats