23 Ιουλ 2017

Ξεσπά ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Είναι κατάπτυστοι! Ντρέπομαι...

Ξεσπά ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Είναι κατάπτυστοι! Ντρέπομαι...

Για τη συμπλήρωση 21 χρόνων από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μίλησε στην εκπομπή La Biri, ο αδερφός της ηθοποιού.

Παράλληλα ο Τάκης Βουγιουκλάκης αναφερόμενος στις φωτογραφίες της Αλίκης, ξέσπασε:

«Είναι μια μέρα που δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω με λόγια, είναι πολλά τα συναισθήματα και πολλές οι αναμνήσεις, είναι χίλια πράγματα. Η αγαπημένη μας αδερφή κάθε χρόνο μας λείπει και περισσότερο, ήταν το τελευταίο κορίτσι στην οικογένεια, η λατρευτή μας.

Δεν έχω δει τις φωτογραφίες, δεν θέλω να τις δω, δεν θέλω να σχολιάσω. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για την ατιμία κάποιων ανθρώπων που μπορεί να είχαν την εμπιστοσύνη της Αλίκης και την πρόδωσαν.

Κάντε μου τη χάρη. Είχαν βγει αυτές οι φωτογραφίες στη δημοσιότητα. Θέλουν κάποιοι να καπηλευτούν, είναι κατάπτυστοι! Δεν ξέρω τι λένε μέσα. Είναι είδηση ότι έκανε δίαιτα; Ντρέπομαι και να το σχολιάσω, νιώθω μεγάλη ντροπή για αυτούς! Για να κινηθώ με κάποιον τρόπο θα πρέπει να είναι ενός επιπέδου οι άνθρωποι αυτοί»!

Ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος, λέει με τη σειρά του: «Η Αλίκη είναι ένας θρύλος και στους θρύλους προσπαθούν να ανιχνεύσουν κάθε πτυχή της ζωής, του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Κάποιοι δεν σεβάστηκαν τον τρόπο που η ίδια η Αλίκη λειτουργούσε».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ξεσπά ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Είναι κατάπτυστοι! Ντρέπομαι...
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: