Βρήκαν νεκρό τον αστυνομικό που είχε εξαφανιστεί από τις 25 Απριλίου
Βρήκαν νεκρό τον αστυνομικό που είχε εξαφανιστεί από τις 25 Απριλίου

Δίπλα του βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο - «Έπρεπε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Βρήκαμε το κινητό, τα κλειδιά, το πορτοφόλι του αλλά όχι το όπλο του. Φοβόμαστε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί» έλεγε η αδερφή του

Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε από περιπατητή το μεσημέρι της Κυριακής το πτώμα του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη, σε μονοπάτι του Υμηττού, στην περιοχή Κυρά Ελένη. Δίπλα του βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο, με το οποίο φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του. Το πτώμα του άτυχου άντρα αναγνωρίστηκε από την οικογένειά του που τον αναζητούσε εδώ και τόσο καιρό χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Αντώνης Δημοτάκης είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δυόμισυ μήνες από το σπίτι του στην Καισαριανή, το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου 2017.

Ο αρχιφύλακας με καταγωγή από τα Χανιά υπηρετούσε τα τελευταία 15 χρόνια στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης (Υ.ΜΕ.Τ). Ο 38χρονος με δική του αίτηση είχε μετατεθεί στην Άμεση Δράση. Από τη δεύτερη ημέρα στην νέα του υπηρεσία, ο Αντώνης Δημοτάκης ανησύχισε τους συναδέλφους του, όταν δεν παρουσιάστηκε στην αλλαγή της Άμεσης Δράσης και από τότε ξεκίνησε το θρίλερ της εξαφάνισής του.

Συνήθιζε στον ελεύθερο χρόνο του να αθλείται στην περιοχή του Υμηττού, εκεί που η αστυνομία με ελικόπτερο, άνδρες της ΕΜΑΚ και εκπαιδευμένους σκύλους είχαν ερευνήσει στο παρελθόν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η οικογένεια του αστυνομικού τον αναζητούσε μάταια επί περίπου 75 ημέρες. Τα αδέρφια του είχαν μάλιστα απευθυνθεί και σε δημοσιογράφους τηλεοπτικής εκπομπής που ενδεχομένως να τους βοηθούσαν. «Το τελευταίο άτομο που τον είχε δει ζωντανό ήταν ο αδερφός μας, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή.

Την επόμενη μέρα έπρεπε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Στο σπίτι του βρήκαμε το κινητό του, τα κλειδιά του, την ταυτότητά του, το πορτοφόλι του αλλά όχι το υπηρεσιακό του όπλο. Φοβόμαστε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί και για αυτό δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ακόμα» είχε πει τότε σε δηλώσεις της, η αδερφή του, Κατερίνα Δημοτάκη.

Επιτόπου βρέθηκε κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών, καθώς και η Πυροσβεστική, την οποία ειδοποίησε αρχικά ο περιπατητής που εντόπισε τη σορό, δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν πεζοπόροι και ποδηλάτες.

Πάντως, η οριστική επιβεβαίωση για την ταυτότητα του πτώματος, θα δοθεί από τον ιατροδικαστή, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε νεκροψία-νεκροτομή. Επίσης, θα λάβει γενετικό υλικό από συγγενείς πρώτου βαθμού του 38χρονου αστυνομικού, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη σύγκριση και να διαπιστωθεί με πλήρη βεβαιότητα ότι το πτώμα ανήκει στον Αντώνη Δημοτάκη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications