11 Ιουλ 2017

Σφαγή Τούρκων: 46 νεκροί στρατιώτες στις συγκρούσεις με τους Κούρδους (βίντεο)

Σφαγή Τούρκων: 46 νεκροί στρατιώτες στις συγκρούσεις με τους Κούρδους (βίντεο)

Η HPG BİM στρατιωτική πτέρυγα του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), ανέφερε ότι σε επιθέσεις των μαχητών της στις επαρχίες Χακκάρι, Μπιτλίς, Ντερσίμ, Ερζουρούμ και Χατάι σκοτώθηκαν 43 στρατιώτες, 3 Στρατοχωροφύλακες και άλλοι τέσσερις τραυματίσθηκαν σε τρεις διαφορετικές ενέδρες από τις 2 έως τις 10 Ιουλίου.

Επίσης, πολλά τεθωρακισμένα οχήματα χτυπήθηκαν από τους αντάρτες Η ανακοίνωση των Κούρδων ανταρτών δημοσιεύεται αναλυτικά από το ημιεπίσημο κουρδικό πρακτορείο ‘ANF NEWS’.

Στην πρώτη επίθεση κτυπήθηκαν δύο τεθωρακισμένα οχήματα Cobra και στις άλλες δύο, ένα όχημα AIFV και δύο Μ113. Σε όλες τις περιπτώσεις που κτυπήθηκαν οχήματα έγινε χρήση IED's ή αντιαρματικών πυραύλων.

Χθες ξεκίνησε μεγάλη τουρκική επίθεση ξεκίνησε στην βόρειο Συρία και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την κύρια επίθεση στην επαρχία Αφρίν της Συρίας, κατά των δυνάμεων του κουρδικού YPG.

O τουρκικός στρατός και οι Σύροι σύμμαχοί του, εισέβαλαν σε διάφορες πόλεις που ελέγχονται από Κούρδους, βόρειανατολικά από το Χαλέπι. Μία Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία με 40 άρματα μάχης Μ-60Α3 και 60 ΤΟΜΑ AIFV ηγείται της επίθεσης, ενώ ένα λόχος τουρκικών ειδικών δυνάμεων έχει προηγηθεί και αναγνωρίζει τους στόχους.

Γράφει: Πάνος Σπαγόπουλος

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Σφαγή Τούρκων: 46 νεκροί στρατιώτες στις συγκρούσεις με τους Κούρδους (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: