ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το νέο υπερόπλο της Ρωσίας που έκλεψε την παράσταση στην επίδειξη στο Ζουκόφσκι
ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε το νέο υπερόπλο της Ρωσίας που έκλεψε την παράσταση στην επίδειξη στο Ζουκόφσκι

Στην αεροπορική επίδειξη MAKS2017 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Ζουκόφσκι έξω από τη Μόσχα, την παράσταση έκλεψε το νέο ρωσικό μαχητικό-βομβαρδιστικό πολλαπλού ρόλου ΜiG-35,το οποίο πρόκειται να ενταχθεί στην Πολεμική Αεροπορία της χώρας εντός του 2018

Το νέο αυτό αεροσκάφος, που θα αντικαταστήσει τα Mig-29, μπορεί να πετάξει με ταχύτητες πάνω από 2,5 mach την ώρα και να φτάσει σε ύψος τα 57.400 πόδια. Η ακτίνα δράσης του φτάνει τα 1.000 χιλιόμετρα ενώ υπάρχει δυνατότητα αύξησης της εμβέλειας αυτής με την τοποθέτηση στη θέση του δεύτερου χειριστή μιας επιπλέον δεξαμενής καυσίμου.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Διευθύνουσας Συμβούλου της MiG Corporation, Ίλια Ταρασένκο, «με τις τροποποιήσεις που έχει υποστεί, οι δυνατότητές του προσεγγίζουν εκείνες των μαχητικών της 5ης γενιάς.

Έχει νέες δυνατότητες ραντάρ και αναγνώρισης. Είναι εξοπλισμένο με αναβαθμισμένα όπλα και επικάλυψη stealth που το καθιστά αόρατο για τον αντίπαλο. Αυτό κάνει αυτό το τζετ τόσο ελκυστικό» .

Το κόστος κάθε αεροσκάφους εκτιμάται στα 40 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που το καθιστά περίπου 20%-25% φτηνότερο σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.

Δείτε βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications