12 Ιουλ 2017

Το άγνωστο «ΟΧΙ» του Παπαδόπουλου που δεν πρόδωσε ποτέ την Κύπρο!...

Το άγνωστο «ΟΧΙ» του Παπαδόπουλου που δεν πρόδωσε ποτέ την Κύπρο!...

Δεκαοκτώ χρόνια έχουν περάσει από την 27η Ιουνίου του 1999 που έφυγε από την ζωή ο μεγαλύτερος, ίσως ο μοναδικός, ηγέτης της μεταπολεμικής Ελλάδος, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στον άνθρωπο και στο έργο του. Δεν θέλουμε να γίνουμε κουραστικοί, ούτε και να επαναλαμβανόμαστε, αλλά δεν μπορούμε με αφορμή τα σαράντα τρία χρόνια που πέρασαν από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο να μην αναφερθούμε σε κάποια γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν σαν «καραμέλα» την φράση «Η Χούντα πρόδωσε την Κύπρο» και άλλα σχετικά. Υπερήφανη εξωτερική πολιτική Πόσοι όμως από αυτούς γνωρίζουν ότι, όπως διαβάζουμε στο βιβλίο «Τα ΟΧΙ του Γεωργίου Παπαδοπούλου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λόγχη», τον Ιούνιο του 1968 ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε δηλώσει την αντίθεσή του σε οποιοδήποτε σχέδιο Ομοσπονδίας και διχοτόμησης της Κύπρου;

Το «ΟΧΙ» αυτό του Παπαδόπουλου δεν ειπώθηκε μόνον στους Τούρκους αλλά και στους Αμερικανούς. Επίσης όπως διαβάζουμε στο ίδιο βιβλίο είχαν εκπονηθεί σχέδια για την άμυνα της Κύπρου η οποία μάλιστα είχε ενισχυθεί με 120 άρματα τύπου ΑΜΧ-30. Γι’ αυτήν την ανυποχώρητη πατριωτική του στάση ο Γεώργιος Παπαδόπουλος έπρεπε να βγει από την μέση και βγήκε γιατί τους ήταν εμπόδιο.

Ένα εμπόδιο που αν δεν εξέλειπε δεν θα μπορούσαν οι σκοτεινοί κύκλοι να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους. Ας αφήσουν λοιπόν τα ψέματα οι πολιτικοί και οι συνεργάτες, οι διαστρεβλωτές της Ιστορίας δημοσιογράφοι.

Ούτε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ούτε η «Χούντα» πρόδωσε την Κύπρο. Αυτοί που την πρόδωσαν είναι αυτοί που εφαρμόζουν στην πράξη το ρηθέν από τον ψευτοεθνάρχη τους «Η Κύπρος κείται μακράν».

Είναι όλοι αυτοί που και στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι έτοιμοι να δεχτούν λύσεις τύπου «Σχεδίου Ανάν» που θα επιφέρει την τουρκοποίηση ολόκληρης της νήσου.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν Ηγέτης με όλη την σημασία της λέξεως, ήξερε να λύνει τα προβλήματα που δημιουργούνταν και δεν τα άφηνε να διαιωνίζονται ώστε να αποφύγει τις ευθύνες γιατί ήταν Έλληνας και πατριώτης. Αυτή ήταν και η μεγάλη, η τεράστια διαφορά του με τους σημερινούς μας ηγετίσκους.

Αλλά τι λέμε και τι ψάχνουμε, αυτοί εδώ και περίπου μισό αιώνα δεν έχουν μπορέσει να επιλύσουν το πρόβλημα των σκουπιδιών, θα επιλύσουν αυτό της Κύπρου; Αστεία πράγματα....

www.elkosmos.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Το άγνωστο «ΟΧΙ» του Παπαδόπουλου που δεν πρόδωσε ποτέ την Κύπρο!...
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats