Ένα παράξενο μήνυμα που έλεγε οτι το αεροπλάνο της  Malaysia Airlines MH370 δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί
Ένα παράξενο μήνυμα που έλεγε οτι το αεροπλάνο της  Malaysia Airlines MH370 δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί

Τι συνέβη με την πτήση MH370, η οποία εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014; έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της παγκόσμιας αεροπορίας που φυσικά όλοι αυτοι οι "ειδικοί" της συμβατικής επιστήμης, και λογικής δεν μπόρεσαν να δώσουν μια εξήγηση!το αεροπλάνο δεν βρέθηκε πότε, παρά την εκτεταμένη έρευνα αρκετών εκατομμυρίων και μιλίων για να βρουν συντρίμμια είτε στην θάλασσα είτε κατά μήκος των ακτών διαφόρων χωρών.

Παρακάτω είναι ένα μήνυμα που άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στο εξωτερικό σε φόρουμ αρχικά, μόνο λίγες ώρες αφου χάθηκε η πτήση 370 από τα ραντάρ,και λέει ότι το αεροπλάνο δεν θα βρεθεί ποτέ,μέρος απο το αινιγματικό μήνυμα στις 9 Μαρτίου του 2014 το οποίο έγινε γνωστό πολύ αργοτερα:

Χαιρετισμοί!!! πριν πω οτιδήποτε οι επιβάτες που ταξίδευαν αεροπορικώς με την πτήση 370 ειναι καλα και περνούν το χρόνο τους ευχάριστα εκεί που βρίσκονται τώρα. Θα σας πω πού είναι, στην πραγματικότητα είναι στην κούφια γη!! και όταν επιστρέψουν θα έχουν μια καλή ιστορία να πουν στις τηλεοράσεις,στα ραδιόφωνα και τα μέσα ενημέρωσης αν τους αφήσουν να μιλήσουν.

Υπάρχουν πολλά αεροπλάνα από διάφορες χώρες που χάθηκαν παράξενα. Δεν θα βρείτε τίποτα, φυσικά ... γιατί τα αεροπλάνα δεν συνετρίβησαν.Το πήραμε πολύ προσεκτικά, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν, σαν να βάζετε μια κουταλιά παγωτό σε κώνο, το πήγαμε στην κούφια Γη και όλοι τους είναι καλά ,σχέδιο Galactic..

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει μέχρι να υπογράψουν μια συμφωνία και μια νομοθεσία για πυρηνικά όπλα και την καταστροφή των εν λόγω, οι επιβάτες δεν θα επιστρέψουν στις χώρες τους. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μια επανάσταση και υποκρινόμαστε , ξέρουμε οτι τελικά δεν θα καταλήξουν σε συμφωνία και υπογραφή, ξέρουμε πώς λειτουργούν ... Φυσικά δεν θα κρατήσουμε τους επιβάτες παρά τη θέλησή τους. Ποτέ δεν θα το κάνουμε αυτό!

Έρχομαι να σας ενθαρρύνω και να σας βοηθήσω να αλλάξετε αυτή την νοοτροπία. ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

O κύκλος απο τα ραντάρ που φαίνεται καθαρά οτι το αεροπλάνο προσπαθούσε να αποφύγει UFO, που ήρθε από το πουθενά.

Το "μήνυμα" φαίνεται να το πήρα και εγώ( υποσυνείδητα)! καθώς την ίδια μέρα που έγινε η εξαφάνιση, έδωσα διορία 3 μέρες αν δεν το βρουν έγινε αυτο στην φώτο διπλά! οπως είχαμε γράψει τότε! οι παλιοί φίλοι της σελιδας θα το θυμούνται! καθώς πολλοι εξ αυτών άρχισαν την ειρωνεία !και οτι παίζουμε με τον πόνο των ανθρώπων! φυσικά κάνεις δεν το πίστεψε, και περίμεναν μέρα με την μέρα να βρουν το αεροπλάνο! τελικά δεν το βρήκαν! ποιος ειναι λοιπόν ο "εξυπνάκιας" αυτοι που χλεύαζαν η εγώ?

Δεν θα επεκταθώ στο θέμα άλλο! άπλα να σημειώσω οτι την πυρηνική τεχνολογία, την έκλεψαν απο την Ναζιστική Γερμανία που ισοπέδωσαν! (μαζί με τόσες αλλες τεχνολογίες που έχετε σήμερα, εν μέρη και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα,ο κόσμος θα ηταν στην εποχή του 60 ακόμα χωρίς τους "ναζι"οπως τους λένε)την πυρηνική τεχνολογία δεν την χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί για πολεμικούς σκοπούς!τα αλλα ειναι μυστικά για λίγους!! αφου ο μέσος θνητός δεν έχει ιδέα, ζει σε ένα matrix, ούτε καν αληθινή ιστορία ξέρει, για τους εθνικοσοσιαλιστές !Ο Μασόνος συνεργάτης του Στάλιν, όργανο της μασονίας και εγκληματίας πολέμου και της ανθρωπότητας Ουίνστον Τσόρτσιλ: Η Ιστορία θα είναι καλή μαζί μου, επειδή σκοπεύω να την γράψω, και :Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί!είχε δηλώσει το 1936..

Ενημερωτικά ούτε τον Χίτλερ δεν βρήκαν πότε και καμια απο την ομάδα Vril!όλα τα αλλα ειναι παραμυθία τους! αρχικά παρουσίασαν ένα άσχετο πτώμα για να μην γελοιοποιηθούν, οτι τελικά δεν έπεσε στα χεριά τους ο Χίτλερ πάρα την πολιορκία της Γερμανίας απο όλες τις μεριές διέφυγε, μια γνωστή η Μaria Orcis απο την ομάδα Vril καταζητούνταν μέχρι την δεκαετία 50-60,ούτε αυτη βρέθηκε ποτέ, το όνομα Ανδρομέδα σας λέει κάτι?.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications