16 Ιουλ 2017

ΣΟΚ: Θανάσιμο παιχνίδι με τους κινητήρες αεροπλάνου για 57χρονη τουρίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Θανάσιμο παιχνίδι με τους κινητήρες αεροπλάνου για 57χρονη τουρίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια 57χρονη τουρίστρια από τη Νέα Ζηλανδία έχασε τη ζωή της όταν θέλησε να δοκιμάσει μια επικίνδυνη πρακτική: Να την παρασύρει το ισχυρό ρεύμα αέρα που δημιουργούν οι κινητήρες του αεροπλάνου, κατά την διάρκεια της απογείωσης.

Η τουρίστρια που παραθέριζε στο Ολλανδικό τμήμα του Αγίου Μαρτίνου, πήγε μαζί με άλλα άτομα στο διεθνές αεροδρόμιο Princess Juliana του νησιού, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την παραλία.

Εκεί σκαρφάλωσε στον σιδερένιο φράχτη και περίμενε την στιγμή της απογείωσης του αεροπλάνου.Αν και κρατιόταν από τον φράχτη, η δύναμη του αέρα που δημιουργείται από τους κινητήρες του αεροπλάνου, έριξε την γυναίκα στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο διάδρομος απογείωσης του αεροδρομίου βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από την παραλία. Εκατοντάδες λουόμενοι ανεβαίνουν συχνά στα βράχια για να παρακολουθήσουν την απογείωση των αεροπλάνων, παρά τις προειδοποιήσεις επικινδυνότητας.

Ο επικεφαλής του τουρισμού στο νησί Sint Maarten, Rolando Brison, επιβεβαίωσε τον θάνατό της γυναίκας. «Ναι, η οικογένεια επιβεβαίωσε πως ήταν από τη Νέα Ζηλανδία. Γνώρισα την οικογένειά της το απόγευμα και μόλις συνειδητοποίησαν πως αυτό που έκαναν ήταν λάθος, μετάνιωσαν για το ρίσκο που πήραν και κατέληξε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτήν τη στιγμή, επιθυμώ μόνο να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους αγαπημένους της, ενώ συνεχίζουμε να διερευνούμε τι συνέβη», υπογράμμισε μιλώντας στην NZ Herald.

Πολλά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν τουρίστες σκαρφαλωμένους στον σιδερένιο φράχτη που περιμένουν την στιγμή της απογείωσης των αεροπλάνων. Παρίσι, της Μαρίας Δεναξά

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΟΚ: Θανάσιμο παιχνίδι με τους κινητήρες αεροπλάνου για 57χρονη τουρίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: