30 Ιουλ 2017

Τα σημερινά πρότυπα....μιας διαλυμένης χώρας..

Τα σημερινά πρότυπα....μιας διαλυμένης χώρας..

Σύμφωνα με το boxnews.gr, ο γνωστός και ως Ντάνος για να είναι κοντά στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο, όλο αυτό το διάστημα, που έπρεπε να είναι στην Αθήνα, η παράγωγη του έκλεισε μια σουίτα στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν της Λεωφόρου Συγγρού για να διαμένει ο νικητής του Survivor.

Συμφώνα με κάποιες πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, να έχει κλείσει ο ίδιος, χωρίς να ενημερώσει, σουίτες στο ίδιο ξενοδοχείο που διαμένει και για τα μέλη της οικογένειας του, που ήρθαν να τον δουν, κάνοντας όλοι χρήση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου και υψηλούς λογαριασμούς και να τα χρεώνουν στην παραγωγή της εκπομπής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της παράγωγης η όποια του έκανε παρατήρηση για το συγκεκριμένο γεγονός, κάτι όμως που έφερε την απρόσμενη αντίδραση του Σκιαθίτη νικητή, ο οποίος, όπως λένε οι πληροφορίες, τους απάντησε λέγοντάς τους: «Κονομάτε από μένα και δεν δέχομαι συζήτηση».

Kaι εγώ που είχα πιστέψει ότι θα μπορούσε κάτι να αλλάξει...Καλοκαίρι είναι, ζέστες έχει, πάμε μια βόλτα μέχρι τα Τρίκαλα να θαυμάσουμε την Τζούλια. Ναι, η Τζούλια επέστρεψε...και η νεολαία των Τρικάλων ανυπομονούσε για χρόνια το μεγάλο γεγονός...

Tι έχουμε εδώ; Διώχνουμε τα μνημόνια...από την όμορφη Θάσο. Η Ελλάδα εμπνέει....σε κάθε νησί με μια φανταστική γιορτή!

Μύκονος Ηοt party Κρουαζιέρα... σε όλη την χώρα με τα ποτά στο χέρι.....ε, ναι λοιπόν Μολών λαβέ!

Και ας σκάσει από την ζήλεια του ο Ramazzotti. 1.500 ευρώ το άτομο για μια συναυλία; Μολών λαβέ Ερντογάν! Η ελλάδα αντιστέκεται...και τολμά...Go Backkk δεν θα μας πάρεις τα νησιά..

perimajestic

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τα σημερινά πρότυπα....μιας διαλυμένης χώρας..
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: