Τα σημερινά πρότυπα....μιας διαλυμένης χώρας..
Τα σημερινά πρότυπα....μιας διαλυμένης χώρας..

Σύμφωνα με το boxnews.gr, ο γνωστός και ως Ντάνος για να είναι κοντά στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο, όλο αυτό το διάστημα, που έπρεπε να είναι στην Αθήνα, η παράγωγη του έκλεισε μια σουίτα στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν της Λεωφόρου Συγγρού για να διαμένει ο νικητής του Survivor.

Συμφώνα με κάποιες πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, να έχει κλείσει ο ίδιος, χωρίς να ενημερώσει, σουίτες στο ίδιο ξενοδοχείο που διαμένει και για τα μέλη της οικογένειας του, που ήρθαν να τον δουν, κάνοντας όλοι χρήση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου και υψηλούς λογαριασμούς και να τα χρεώνουν στην παραγωγή της εκπομπής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της παράγωγης η όποια του έκανε παρατήρηση για το συγκεκριμένο γεγονός, κάτι όμως που έφερε την απρόσμενη αντίδραση του Σκιαθίτη νικητή, ο οποίος, όπως λένε οι πληροφορίες, τους απάντησε λέγοντάς τους: «Κονομάτε από μένα και δεν δέχομαι συζήτηση».

Kaι εγώ που είχα πιστέψει ότι θα μπορούσε κάτι να αλλάξει...Καλοκαίρι είναι, ζέστες έχει, πάμε μια βόλτα μέχρι τα Τρίκαλα να θαυμάσουμε την Τζούλια. Ναι, η Τζούλια επέστρεψε...και η νεολαία των Τρικάλων ανυπομονούσε για χρόνια το μεγάλο γεγονός...

Tι έχουμε εδώ; Διώχνουμε τα μνημόνια...από την όμορφη Θάσο. Η Ελλάδα εμπνέει....σε κάθε νησί με μια φανταστική γιορτή!

Μύκονος Ηοt party Κρουαζιέρα... σε όλη την χώρα με τα ποτά στο χέρι.....ε, ναι λοιπόν Μολών λαβέ!

Και ας σκάσει από την ζήλεια του ο Ramazzotti. 1.500 ευρώ το άτομο για μια συναυλία; Μολών λαβέ Ερντογάν! Η ελλάδα αντιστέκεται...και τολμά...Go Backkk δεν θα μας πάρεις τα νησιά..

perimajestic

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications