Πράκτορας της CIA παραδέχεται :την κατεδάφιση κτιρίου 7!!και Trump λέει,«θα ανοίξει εκ νέου έρευνα»
Πράκτορας της CIA παραδέχεται στο νεκροκρέβατο του:την κατεδάφιση κτιρίου 7!!και Trump λέει,«θα ανοίξει εκ νέου έρευνα, οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια»

Μετά την έξοδο του από ένα νοσοκομείο στο New Jersey την Παρασκευή μετά απο εβδομάδες νοσηλείας, ο Malcom Howard 79 ετών, ένας πρώην πράκτορας της CIA ομολογεί τα πάντα. Ο Howard συμμετείχαν σε μια μυστική επιχείρηση της CIA στην ελεγχόμενη κατεδάφιση του κτιρίου.

Αρχικά εκπαιδεύτηκε ως πολιτικός μηχανικός,στην συνεχεία έγινε ειδικός στα εκρηκτικά αφού ετσι ήθελε η CIA κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, εργαζόταν ως πράκτορας της CIA 36 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του απέκτησε εκτεταμένη γνώση και εμπειρία σε εκρηκτικά είχε τη δυνατότητα να βάλει εκρηκτικά σε έναν αναπτήρα έως και σε ένα κτίριο 80 ορόφων.

«Κάτι δεν είναι σωστό»!
Ο ίδιος μαζί με άλλους τέσσερις πράκτορες της CIA φρόντισε να διασφαλίσει ότι η κατεδάφιση του κτιρίου 7 του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου θα γίνει ομαλά ώστε να μην κινήσει υποψίες. Ο ίδιος ομολογεί ότι αυτή η ελεγχόμενη κατεδάφιση ήταν διαφορετική από τις υπόλοιπες, επειδή «έπρεπε να προσποιηθώ ότι δεν ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση». Εκείνη την εποχή δεν είχε κανένα πρόβλημα να εκπληρώσει την αποστολή. Λέγεται ότι ήταν πατριώτης και δεν ήξερε τα κίνητρα των ανώτερων αξιωματικών της CIA ή της κυβέρνησης, αλλά παραδέχεται ότι κοιτώντας πίσω, «κάτι δεν ήταν σωστό.»

«Το κτίριο κατεδαφίστηκε με τη χρήση εκρηκτικών υλών»
Ο κ Howard λέει ότι το κτίριο κατεδαφίστηκε χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά Nano θερμίτη, όπως και κάθε άλλη ελεγχόμενη κατεδάφιση κατά τη διάρκεια του μήνα πριν από τις 11 Σεπτεμβρίου, τα εκρηκτικά είχαν τοποθετηθεί στρατηγικά σε όλο το κτίριο, όταν σχεδόν όλα τα γραφεία στο κτίριο είχαν νοικιαστεί από τη CIA, τις μυστικές υπηρεσίες και απο στρατιωτικό προσωπικό, που έκανε τη δουλειά να τοποθετήσει εκρηκτικά στο κτίριο χωρίς υποψίες.

Τέλος, στις 11 Σεπτεμβρίου, το πράσινο φως άναψε και το κτίριο κατέρρευσε στις 5:20, σχεδόν 7 ώρες μετά την πτώση των διδύμων πύργων, και οι αυτόπτες μάρτυρες σοκαρίστηκαν. Ο κ Howard ομολογεί ότι αφου το κτίριο κατεδαφίστηκε, ο ίδιος και οι συνεργάτες του το γιόρτασε με ουίσκι και πούρα.Το κτίριο 7, ένα από τα επτά του συμπλέγματος που αποτελούσαν το World Trade Center, ήταν και το ψηλότερο μετά τους δίδυμους πύργους.

"Όταν είδαμε πόσο ομαλά το Εμπορικό Κέντρο κατέρρευσε,φοβηθήκαμε οτι θα κινήσουμε υποψίες", λέει ο ίδιος και συνεχίζει : Όλοι άρχισαν να ανησυχούν ότι φαινόταν πολύ ελεγχόμενη. Παρακολουθήσαμε το βίντεο ξανά και ξανά, ήταν σαν μια ελεγχόμενη κατεδάφιση, θα ειχαν υποψίες οτι δεν έπεσε μονο του, τότε μάθαμε ότι οι άνθρωποι στο δρόμο ανέφεραν ότι άκουσαν εκρήξεις.

Όταν το BBC αλλοίωσε τι πραγματικά συνέβη και ανακοίνωσε στον κόσμο ότι το κτίριο κατέρρευσε 20 λεπτά πριν την πραγματική κατάρρευση και η κυβέρνηση κυκλοφόρησε τελικά την επίσημη έκθεση για το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία μέρα, είπαν ότι τα συντρίμμια απο τους διδύμους πύργους είχαν μετακινηθεί με κάποιο τρόπο στο κτίριο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου 7 προκαλώντας ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που οδήγησε στην κατάρρευση ολόκληρου του κτιρίου, και φοβόταν αυτές τις ψευδείς αναφορές και τις ερωτήσεις τι πραγματικά συνέβη. Ωστόσο, κανείς δεν αμφισβήτησε τα λεγόμενα των μέσων ενημέρωσης,και οι εκθέσεις εκείνων που έλεγαν διαφορετικά πράγματα αποσιωπήθηκαν απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο κ Howard λέει ότι δεν είχε άμεση γνώση όλου του σχεδίου, για την καταστροφή των δύο πρώτων πύργων, λέει ότι δεν είναι ασυνήθιστο για έναν πράκτορα της CIA να εχει γνώση μονο για την συγκεκριμένη αποστολή του, αφήνουν μια συμβουλή για εκείνους που προσπαθούν να κατανοήσουν τους πραγματικούς ενόχους πίσω από τις καταστροφικές επιθέσεις."Αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι πίσω από κάτι, απλώς ακολουθήστε τα χρήματα,οι συναλλαγές που έγιναν πριν από την 11 Σεπτεμβρίου ήξεραν τι ερχόταν".Στα 79 χρονιά, ο ίδιος ελπίζει ότι δεν θα υπάρξουν νομικές συνέπειες για τις ομολογίες τους, και τέλος λέει ότι «Ολόκληρη η σκιώδες κυβέρνηση, όπως την αποκαλούν τώρα, εμπλέκεται».

Trump λέει, «θα ανοίξει εκ νέου την έρευνα για την 11-Σεπτεμβρίου, οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια»
Ο Trump θα ανοίξει εκ νέου την έρευνα της 11ης Σεπτεμβρίου, η οποία δεν είχε διερευνηθεί επαρκώς, και σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ως κύριο στόχο να γνωρίζετε ακριβώς τι συνέβη.

Αναμένουμε νέες ειδήσεις για το θέμα αυτο και τον Donald Trump, η απο τον Πούτιν που "απείλησε" οτι θα δείξει εικόνες από δορυφόρους εκείνης την ημέρας,πάντως ενα ειναι σίγουρο: οτι χειραγωγούν την μαζα πολύ εύκολα με στημένες σελίδες του συστήματος την παγκόσμια ελεγχόμενης πληροφορίας, και όσοι λένε κάτι διαφορετικό απο αυτα που τους λένε τα "έγκυρα μέσα" ειναι "συνωμοσιολόγοι" και γραφικοί!ειναι απίστευτο πως η μάζα ενεργεί ως άβουλο κοπάδι...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications