27 Ιουλ 2017

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ» - ΒΙΝΤΕΟ -

Ποιόν αποκαλεί μ@λ@κα και τσογλάνι ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Αφορμή ήταν η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στην τηλεόραση του Alpha, με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καλείται να σχολιάσει την εξής φράση του Αλέξη Τσίπρα: «Αλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… Αλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων».

Χωρίς προφανώς να το... σκεφτεί πολύ, απάντησε: "Μ@λ@κ@ς είναι, μ@λ@κίες λέει", ενώ επανέλαβε αρκετές φορές τον υβριστικό χαρακτηρισμό «τσογλάνι» για τον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Πάγκαλος έκανε επίσης λόγο για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση) ότι με το που ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους».

Ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση) ότι με το που ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους». Διεμήνυσε τέλος πως έχει ανοικτούς λογαριασμούς και με αυτούς που συνεργάζονται με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι θα έρθει και γι αυτούς η τιμωρία.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη (σ.σ. το επίμαχο απόσπασμα μετά το 06:20) Και δώστε προσοχή πως όλοι μα όλοι οι δημοσιογράφοι στο ράδιο σε γνωστούς τους σταθμούς συνήθως, υπερασπίζονται με λυσσά το σύστημα, βλέπε real fm λες και τους έχουν βάλει να ορκιστούν σε μασονικές στοές ένα πράγμα, η πλάκα ειναι αν πάρει κάνεις συνεσταλμένος τηλέφωνο και πει τα αυτονόητα, τους πιάνει αμόκ και αρχίζουν την ειρωνεία λέγοντας: αυτα τα χρυσαυγίτικα!(κλείνουν και τα τηλεφωνά ορισμένες φόρες) θέλουν να παίρνουν τηλέφωνο μονο ουγκ αριστεροι κομμουνιστες μειωμένης αντίληψης, να λένε ηλιθιότητες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ» - ΒΙΝΤΕΟ -
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: