12 Ιουλ 2017

Η αστυνομία κατα διώκει τον Πάτερ Κλεομένη – Βίντεο

Η αστυνομία κατα διώκει τον Πάτερ Κλεομένη – Βίντεο

Πέρα απο αυτα τα δογματικά που λέει, λεει και πολλές αλήθειες!

Μπορεί να ειναι λίγο στο κόσμο του και να τα γραφει ολα, εξάλλου μονο ετσι μπορείς να βγεις και να τα λες χύμα,δεν σημαίνει οτι δεν ισχύουν πολλά απο αυτα που λέει, μαλιστα έχω μια υποψία ποιοι έβαλαν την αστυνομία κατα του! δεν ειναι άγνωστοι αλλα γνωστοί!

Επίσης αυτο που λέει για την αστυνομικά και τους δικαστές ειναι σωστό!και υπάρχουν και στοιχειά γιαυτό απο το στόμα του λύκου!! εξάλλου γιατί να ενοχλήσει αυτός ο άνθρωπος αν δεν έλεγε αλήθειες? που ειναι "κολλημένος" σε μεγάλο βαθμό την θρησκεία? κάποιος θα μπορούσε να πει οτι ειναι "τρελός"! μονο που και οι "τρελοί" ενοχλούν όταν λένε αλήθειες!και όσοι νομιζουν οτι υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη και αστυνομία ζουν σε ένα matrix ! ανεξάρτητη ειναι έως ένα βαθμό!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η αστυνομία κατα διώκει τον Πάτερ Κλεομένη – Βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: