19 Ιουλ 2017

Οι ρουφιάνοι του παγκόσμιου κράτους δεν θα είναι αναγκαστικά άνθρωποι - Δείτε τι ζητάνε (Βίντεο)

Οι ρουφιάνοι του παγκόσμιου κράτους δεν θα είναι αναγκαστικά άνθρωποι - Δείτε τι ζητάνε (Βίντεο)

Ποιος θα το πίστευε πως θα ερχόταν η μέρα που θα μας ανακοίνωναν μπροστά στα μάτια μας ότι μας παρακολουθούν 24/7, φυσικά πάντα για το...καλό μας.

Του Άρη Δημόπουλου

Η μέρα αυτή ήρθε και σας καλούμε τουλάχιστον να ενημερωθείτε. Μάθετε σε τι κόσμο ζείτε και πάρτε τα μέτρα σας. Η παγκόσμια αρχή δεν κάνει διακρίσεις, έχει στραμμένο το "μάτι" της πάνω στον οποιονδήποτε, αφού όλοι οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι και δυνητικά επικίνδυνοι.

Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να είναι και απόλυτα ελεγχόμενοι. Η ευρέως γνωστή πολυεθνική Amazon εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει πρόσβαση σε δεδομένα ιδιωτικού αντιγράφου από τις συσκευές της Alexa σε τρίτους προγραμματιστές, δημιουργώντας ανησυχίες για το απόρρητο των χρηστών.

Το σύστημα Echo του Amazon ήταν ένας από τους πρώτους διαθέσιμους μαζικούς βοηθούς στο σπίτι, δίνοντάς του ένα προβάδισμα σε σχέση με άλλες συσκευές όπως το Google Home. Ωστόσο, ενώ το Amazon σήμερα δεν επιτρέπει στους προγραμματιστές την πρόσβαση σε ό, τι λένε οι χρήστες, το Google Home κάνει.Με την Apple να κινείται στην αγορά επίσης, Amazon δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει το προβάδισμα που κέρδισε από νωρίς.

Προς το παρόν, οι προγραμματιστές που δημιουργούν ή βελτιώνουν τις εφαρμογές που θα χρησιμοποιούν τα συστήματα της Alexa, επιτρέπεται να βλέπουν μόνο μη αναγνωρίσιμες πληροφορίες, όπως δεδομένα τοποθεσίας, πόσο συχνά οι χρήστες μιλούν στις συσκευές τους και πόσες φορές χρησιμοποιείται μια συγκεκριμένη "δεξιότητα". Εάν οι πλήρεις μεταγραφές ήταν ορατές από τους προγραμματιστές, η μεγαλύτερη ποσότητα δεδομένων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση και την τελειοποίηση των εφαρμογών τους.

Τουλάχιστον αυτό είναι το...τυρί. Η φάκα όμως.... Ο προγραμματιστής δεξιοτήτων Ahmed Bouzid, επικεφαλής πρώην προϊόντος για την ομάδα της Alexa, δήλωσε ότι η τρέχουσα πρόσβαση δίνει μόνο στους προγραμματιστές "το 7% του τι πρέπει να γνωρίζουν". Ωστόσο στο ενδεχόμενο πλήρους δημοσιοποίησης ευαίσθητων πληροφοριών προς τον "κάθε ενδιαφερόμενο", τότε το ποσοστό αυτό εκτοξεύεται ανησυχητικά.

Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση για την ώρα είναι πως στο αίτημα αυτό της Amazon, αλλά και στις ήδη υφιστάμενες πρακτικές της Google, οι αντιδράσεις είναι ελάχιστες. Οι άνθρωποι φαίνεται πως ενστερνίζονται κάθε τι τεχνολογικά "καινούργιο και μοδάτο", δεχόμενοι να θυσιάσουν τις λίγες ελευθερίες που τους απέμειναν.

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Οι ρουφιάνοι του παγκόσμιου κράτους δεν θα είναι αναγκαστικά άνθρωποι - Δείτε τι ζητάνε (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Εαν πιστευετε οτι δεν εχουν τα προσωπικα μας στοιχεια τοτε κανετε λαθος. Εαν πιστευετε οτι στην εποχη μας υπαρχει οτιδηποτε που δεν το ελεγχουν κανετε λαθος. Εαν πιστευετε οτι οι Ανθρωποι εναι δυνατον να αντιληφθουν την πραγματικοτητα τοτε παλι κανετε λαθος. Αυτος ο Κοσμος ειναι κατασκευασμενος ειδικα για εμας,απο φυσικης και κοινωνικης αποψης,και οι Ανθρωποι εναιγαλουχημενοι ετσι ωστε να μην δυναται να αντιληφθουν τιποτα. Εαν πιστευετε οτι αυτος ο Κοσμος διοιηκειται απο Ανθρωπους ,κανετε λαθος. Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που πιστευουν οι Ανθρωποι,και δεν αναφερομαι στις γνωσεις μορφωσης τεχνων και σχετικα καποιων επιστημων. Η παραπλανηση αρχιζει απο την στιγμη της Γεννησης μας.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats