4 Ιουλ 2017

Οι ΗΠΑ Μας Χαρίζουν Όπλα Σαπάκια Γιά Νά Μήν Πάρουμε Τά Νέα Υπερσύγχρονα Ρωσικά Όπλα Που Μας Προσφέρει ο Πούτιν;

Οι ΗΠΑ Μας Χαρίζουν Όπλα Σαπάκια Γιά Νά Μήν Πάρουμε Τά Νέα Υπερσύγχρονα Ρωσικά Όπλα Που Μας Προσφέρει ο Πούτιν;

Ένα προφητικό Άρθρο του Σπύρου Πρίφτη με τίτλο: Σεργκέι Λαβρόφ:Είμαστε έτοιμοι να Παραδώσουμε Υπερσύγχρονο Στρατιωτικό Εξοπλισμό στην Ελλάδα! Αλλά ο Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος έλειπε ταξιδάκι στην Ινδονησία; Δείτε εδώ: https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/5S9ez6Cr7qC είχε προειδοποιήσει για τον σκοτεινό ρόλο του Π.Καμμενου!

Τη στιγμή που μια ολόκληρη χώρα βιώνει τις ολέθριες συνέπειες των μνημονιακών δεσμεύσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με το ταμείο των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων να είναι μείον, δεν υπάρχει σάλιο για αγορά ούτε πυρομαχικών, αναμένουμε σαν ζητιάνοι νέες δωρεές «σαπάκια» απο τα αποθέματα του στρατού των ΗΠΑ, που είναι προς απόσυρση, η χατακομένα-ξεχασμένα σε κάποια αποθήκη.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του ΓΕΣ, το πρώτο πακέτο της Αμερικανικής Δωρεάς των 75 ελικοπτέρων ένοπλης αναγνώρισης OH-58D Kiowa Warrior, θα βρίσκονται στην Ελλάδα πριν από το τέλος του χρόνου. Τα πρώτα Bell OH-58 Kiowa είναι μια οικογένεια στρατιωτικών ελικόπτερο ενός μοτέρ, και ήταν σε συνεχή υπηρεσία στον Στρατό των ΗΠΑ από το 1969 έως το 2017, όταν αποσύρθηκε και αντικαταστάθηκε από τα AH-64 Apache. Στις 21 Σεπτεμβρίου 1981, η Bell Helicopter Textron, αναβάθμισε τα Bell OH-58 Kiowa ως OH-58D, το πρώτο πρωτότυπο πέταξε στις 6 Οκτωβρίου 1983, και το αεροσκάφος τέθηκε σε λειτουργία το 1985.

Δεύτερη δωρεά απο σαπάκια είναι η παραλαβή μεγάλου αριθμού ΤΟΜΑ M2 Bradley! Το M2, το οποίο πήρε το όνομά του από τον στρατηγό Omar Bradley του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου , μεταφέρει ένα πλήρωμα τριών και έξι άνδρες ομάδας πεζικού, και εισήλθε σε υπηρεσία στον αμερικανικό στρατό το 1981!

Το μόνο θετικό στην υπόθεση αυτή είναι για τα άρματα μάχης Μ1Α1 του πακέτου που επρόκειτο να παραλάβει δωρεάν η χώρα, αλλά τόσο η Γερμανία, όσο και εγχώρια επιχειρηματική συμφέροντα υπονόμευσαν.Αν και υπάρχει έγκριση από τις ΗΠΑ για 400 άρματα προμήθειας του τύπου αυτού προς την Ελλάδα, εκκρεμεί για άγνωστους λόγους.

Είναι γνωστό οτι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ως υπέρμαχος υπονομευτής των Ελληνορωσικών σχέσεων, βάζει ένα τέλος για την Ελλάδα στην αγορά όπλων από την Ρωσία, μιας και σε παλαιότερες δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:Η Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα είναι με το μέρος των ΗΠΑ,και θα είναι κάθε φορά, μόνο η Αμερική είναι πραγματική φίλη της Ελλάδας!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης - email: spyros.priftis76@yahoo.gr myblogs.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι ΗΠΑ Μας Χαρίζουν Όπλα Σαπάκια Γιά Νά Μήν Πάρουμε Τά Νέα Υπερσύγχρονα Ρωσικά Όπλα Που Μας Προσφέρει ο Πούτιν;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats