Όταν ο Τσελέντης προειδοποιούσε μετά το σεισμό της Λέσβου, τον κάλεσαν σε απολογία! Τώρα τι έχει να πει ο  “Εισαγγελέας”;
  Όταν ο Τσελέντης προειδοποιούσε μετά το σεισμό της Λέσβου, τον κάλεσαν σε απολογία! Τώρα τι έχει να πει ο “Εισαγγελέας”; και απο που πήρε εντολή?

Ήταν 13 Ιουλίου όταν ο σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Ακης Τσελέντης έλαβε κλήση σε απολογία για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον σεισμό της Μυτιλήνης.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, φτάνοντας στο Νέο Δελχί της Ινδίας είχε γράψει στο facebook τα εξής:

"Μόλις προσγειώθηκα Νέο Δελχί και ενημερώθηκα από τη Γραμματέα μου ότι καλούμαι από την εισαγγελέα για δηλώσεις για το σεισμό Λέσβου. Φαίνεται ότι η «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπιρτζή υπηρετούν τη δημοκρατία, φιμώνοντας επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας (αυτούς που ψαρώνουν βέβαια όχι εμένα).

Ακόμα είναι νωπές οι υποτιμητικές δηλώσεις του Σπίρτζη στη Λέσβο, σχετικά με την σεισμολογική κοινότητα. Ας έρθει στο Γεωδυναμικό να δει πως με νύχια και δόντια κρατάμε την βάρδια ζωντανή επί 24ώρου βάσης. Ας έρθει να μας πει γιατί τις 30.00 ευρώ που μου υποσχέθηκε πριν κοντά ένα χρόνο για να πληρώνουμε την βάρδια, ακόμα δεν τις πήραμε.

Πληροφορήθηκε επίσης ότι έλαβε κλήση και ο Μάκης Χουλιάρας. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι σεισμοπαθείς από το Ληξούρι ακόμα περιμένουν τα επιδόματα, οι της Λέσβου κοιμούνται στις εκκλησίες, τα δημόσια κτίρια είναι χωρίς έλεγχο, πολλά σχολεία είναι χωρίς έλεγχο στατικότητας και τόσα άλλα. Αν θέλουν κυβερνητικούς σεισμολόγους σπογκολάριους να ψάξουν άλλου ".

Σήμερα 21 Ιουλίου, μόλις λίγες ημέρες μετά η Κως ξημερώνει μετά από έναν καταστροφικό σεισμό που άφησε πίσω του νεκρούς, τραυματίες και μεγάλες ζημιές.

Τι έχει να πει τώρα ο εισαγγελέας; Τι συμβαίνει πια σε αυτήν την χώρα και όποιος μιλά ελεύθερα, ακόμη και όταν βασίζεται στην επιστημονική του γνώση, καλείται σε απολογία; Τι είδους "δημοκρατία" είναι αυτή;

www.freepen.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications