Ηχογραφήσεις αποκαλύπτουν ότι το FBI έδωσε όπλα σε μουσουλμάνο και τον πίεζε να κάνει τρομοκρατική επίθεση...!!!
Ηχογραφήσεις αποκαλύπτουν ότι το FBI έδωσε όπλα σε μουσουλμάνο και τον πίεζε να κάνει τρομοκρατική επίθεση...!!!

Τον Φεβρουάριο του 2016, το FBI ανακοίνωσε ότι είχε αποτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ από έναν άνδρα που σκόπευε να σκοτώσει τουλάχιστον 30 ανθρώπους για να «υπερασπιστεί το Ισλάμ».

Τώρα, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, εκατοντάδες ώρες καταγεγραμμένων συνομιλιών δείχνουν ότι ήταν το ίδιο το FBI που πίεζε τον Samy Mohamed Hamzeh, 25 ετών, να πάρει αυτά τα όπλα και τελικά άρχισε να τον πιέζει για να διαπράξει μια μαζική εκτέλεση.

Ο Hamzeh γεννήθηκε στις ΗΠΑ αλλά έζησε μεγάλο μέρος της παιδικής ηλικίας του στην Ιορδανία προτού μετακομίσει στο Μιλγουόκι όταν ήταν 19 ετών. Για τέσσερα χρόνια, ο Hamzeh έζησε μια εντελώς φυσιολογική ζωή, μέχρις ότου μια μέρα ήρθε σε επαφή με ανθρώπους που ήθελαν να τον ριζοσπαστικοποιήσουν και να του δώσουν όπλα.

Η ομάδα, αποκλειστικά ελεγχόμενη από το FBI, σχεδίαζε να κάνει επίθεση στη Μασονική Στοά Σκωτικού Τύπου του Humphrey κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης.

Για μήνες, δύο πράκτορες του FBI παρότρυναν τον Hamzeh να πάρει όπλα.
Παρά την έντονη πίεση από τους ανθρώπους που προσποιούνταν ότι ήταν μαζικοί δολοφόνοι, ο Hamzeh αντιστάθηκε. Δεν θέλησε καν τα όπλα. Τώρα, οι δικηγόροι του έχουν υποβάλει μια πρόταση για να τον απελευθερώσουν επειδή λένε ότι παγιδεύθηκε.

Οι πράκτορες, σύμφωνα με την πρόταση, «ασκούσαν συχνά πίεση στον Hamzeh για να πάρει ένα πολυβόλο, παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες του ότι όλα όσα ήθελε ήταν ένα νόμιμο πιστόλι για να προστατευθεί».
Παρά το γεγονός ότι το FBI ισχυριζόταν ότι ο Hamzeh θα πραγματοποιούσε μια μαζική εκτέλεση – προσπαθούσαν να τον αναγκάσουν να την κάνει – οι ηχογραφήσεις, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, δείχνουν ότι αντιστάθηκε και αρνούνταν να συμμετάσχει στη βία. Η οικογένειά του λέει ότι ο Hamzeh, παγιδεύθηκε από το FBI.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Journal-Sentinel, ένας ψυχίατρος που αξιολόγησε τον Hamzeh στη φυλακή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν ταιριάζει με το προφίλ κάποιου που θα σκότωνε ξένους και “έχει ισχυρό ηθικό κώδικα με πολύ εξέχουσα συνείδηση και ενσυναίσθηση”. “Δεν υπάρχει επίσης καμία ένδειξη ότι ο Hamzeh έκανε ποτέ σχέδια ή τίποτα άλλο εκτός από το να υπερηφανεύεται για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το Ισραήλ ή για να κερδίσει προσοχή”, λέει το σύντομο άρθρο τους προς υποστήριξη της πρότασης.
Υποθέσεις με ”patsies” του FBI όπως αυτή του Hamzeh δεν είναι καινούριες.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η πλειοψηφία αυτών των υποθέσεων περιλαμβάνει ψυχολογικά ανίκανους ανθρώπους που έχουν προετοιμαστεί, οπλιστεί και παγιδευτεί από πράκτορες του FBI. Με απλά λόγια,το FBI κατασκευάζει απειλές για τρομοκρατία και στη συνέχεια παίρνει εύσημα επειδή τις σταματάει.

Ο πρώην βοηθός διευθυντή του FBI, Thomas Fuentes, υπερασπίζεται την τακτική που χρησιμοποιεί το FBI για να παγιδεύσει άτομα που πλήττονται από τη φτώχεια προσφέροντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά και όπλα για να διαπράξουν εγκλήματα.
Αφού υπερασπίστηκε τον ρόλο του FBI στη δωροδοκία αυτών των ανθρώπων για να τους οδηγήσει σε εγκλήματα, έκανε μια δήλωση βόμβα μιλώντας για το ντοκιμαντέρ The Newburgh Sting, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

“Εάν υποβάλλετε προτάσεις προϋπολογισμού για μια υπηρεσία επιβολής του νόμου, για μια υπηρεσία πληροφοριών, δεν πρόκειται να υποβάλλετε την πρόταση ότι ‘Κερδίσαμε τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και όλα είναι ωραία’, γιατί το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι ο προϋπολογισμός να μειωθεί στο μισό. Ξέρετε, είναι το αντίθετο από το ‘Κρατήστε την Ελπίδα Ζωντανή’ του Jesse Jackson – είναι ‘Κρατήστε τον φόβο ζωντανό’. Κρατήστε τον ζωντανό.”

offtherecord.net

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications