14 Ιουλ 2017

Ραβίνος αποκαλύπτει το σχέδιο για γενοκτονία των λευκών

Ραβίνος αποκαλύπτει το σχέδιο για γενοκτονία των λευκών

Ο πρώτος ραβίνος μας λέει ότι είναι θέλημα του Εβραίου Θεού Γιαχβέ να εξαφανιστούν φυλετικά - γενετικά οι λευκοί Ευρωπαίοι και ο αρχιραβίνος της Ευρώπης στην συνέχεια δηλώνει ότι είναι φυσικοί σύμμαχοί τους στην Ευρώπη οι Μουσουλμάνοι λογικό αφού ειναι ίδια ράτσα το ίδιο και οι φανατικοί κομμουνιστές αριστεροί απόγονοι βάρβαρων εισβολέων! μαλιστα το ισλαμ και ο κομμουνισμός ειναι η οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος,με την ίδια αποστολή! και έχει εφαρμογή στα ίδια μυαλά! αφού οι κομμουνιστές ειναι ίδια ζωώδες φυλή, με τους μουσουλμάνους, γιαυτό δεν έχουν κάνει και καμια εφεύρεση ιστορικά.

Φυσικά οι Εβραίοι εννοούν ως προφητεία την εφαρμογή μελετημένου σχεδίου μιας και είναι αυτοί που φρόντισαν με πολλούς τρόπους να έρθουν στην Ευρώπη οι Μουσουλμάνοι. Για πρώτη φορά τους έφεραν για να ξεφορτωθούν τους Χριστιανούς Ευρωπαίους στην Ισπανία.

Σήμερα μέσω των αντιρατσιστικών οργανώσεων και των διάφορων ΜΚΟ που ελέγχουν φροντίζουν να έρχονται όλο και περισσότεροι Μουσουλμάνοι στην Ευρώπη ενώ στο Ισραήλ δεν δέχονται κανέναν.

Ταυτόχρονα χαρακτηρίζουν ως Ναζί όποιον Ευρωπαίο αντιστέκεται στα σχέδιά τους για την γενοκτονία των Ευρωπαίων ! φυσικά ούτε λέξη οτι αυτοι έκαναν πολεμο κατα της Γερμανίας του Χίτλερ, και ολοκαυτώματα ολόκληρες πόλεις!αλλα τι να κάτσεις να εξηγήσεις σε ηλίθιους? έπρεπε να τα ήξεραν αυτα!και οχι να τρώνε εβραϊκό σανό!

Ο δεύτερος ραβίνος, που είναι ο αρχιραβίνος της Ευρώπης, μας λέει ότι οι Άραβες είναι οι φυσικοί τους σύμμαχοι και θέλουν οι Μουσουλμάνοι Άραβες και Αφρικανοί να ενσωματωθούν στην Ευρώπη όπως έχουν κάνει και αυτοί.

Υπάρχουν επίσης πάρα πολλοί Εβραίοι που ελέγχουν ΜΚΟ στην Ευρώπη που έχουν δηλώσει ότι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι Εβραίοι "δημιουργούν" την προφητεία και ότι οι γραφές τους δεν είναι η ιστορία του λαού τους αλλά το σχέδιό τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Η Εβραία Spectre προωθεί την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη και στις Σκανδιναβικές χώρες ενώ ένας ραβίνος στοχαστής του JPPI μας ενημερώνει ότι το κλειδί για όλα είναι το δημογραφικό!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ραβίνος αποκαλύπτει το σχέδιο για γενοκτονία των λευκών
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: