Γαλλία: Λιτότητα €4,5 δισ. με περιστολή δαπανών ανακοίνωσαν οι Rothschild μεσώ κυβέρνηση Μακρόν! δεν ήθελαν την “ναζίστρια” Μαρίν Λεπέν!!
Γαλλία: Λιτότητα €4,5 δισ. με περιστολή δαπανών ανακοίνωσαν οι Rothschild μεσώ κυβέρνηση Μακρόν! δεν ήθελαν την “ναζίστρια” Μαρίν Λεπέν!!

Την εξοικονόμηση 4,5 δισ. ευρώ για τη μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% ανακοίνωσε η γαλλική κυβέρνηση. Τo μεγαλύτερο μέρος των περικοπών θα προέλθει από τα υπουργεία Άμυνας και Εσωτερικών!! του ελλείμματος που ανακάλυψαν "ξαφνικά" αφου το ίδιο πιόνι ηταν υπουργός οικονομίας πόσο δούλεμα πια? .

Tα υπουργεία της γαλλικής κυβέρνησης θα «σφίξουν το ζωνάρι» για να εξοικονομήσουν 4,5 δισ. ευρώ το 2017, δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien ο υπουργός Προϋπολογισμού Ζεράλ Νταρμανέν.

Όπως μεταδίδει το Reuters, τo μεγαλύτερο μέρος των περικοπών θα προέλθει από τα υπουργεία Άμυνας και Εσωτερικών. Συγκεκριμένα 850 εκατ. ευρώ θα εξοικονομηθούν από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Άμυνας και 526 εκατ. ευρώ από αυτόν του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο κ. Νταρμανέν ανέφερε στη γαλλική εφημερίδα πως ο προϋπολογισμός θα περιλαμβάνει περικοπές 4,5 δισ. ευρώ, με στόχο τη μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3%. Ο ίδιος επισήμανε πως η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε αυξήσεις φόρων και δεν θα ζητήσει από τις τοπικές αρχές να συνεισφέρουν στην προσπάθεια συρρίκνωσης του ελλείμματος.

Πηγές του Reuters ανέφεραν τη Δευτέρα πως η γαλλική κυβέρνηση θα προχωρήσει το 2018 στις φοροαπαλλαγές που είχε υποσχεθεί ο Εμανουέλ Μακρόν.

Και μετά θα ακολουθήσουν όλες οι χώρες στην Ευρώπη! φυσικά θα πάρουν μετρά και για τους φτωχούς ! οχι για τους ντόπιους ηλίθιε!αλλα για τους νέους αποίκους λαθρο! και οι εδώ νεοελληνες και οχι Έλληνες θα λένε: οι "ναζι Γερμανοί" μας επιβάλουν μετρά!! οπως τους λένε, τοσο ζώα! δυστυχώς το 1945 έπεσαν οι τελευταίες Θερμοπύλες! μαζί με την Γερμανία έχασε και η Ευρώπη,οι απόγονοι των Μογγόλων απο τους εκατομμύρια βιασμούς δηλαδή οι αριστεροκομμουνισές(ακριβώς τα ίδια που είχαν κάνει στην Ελλάδα κάποτε)!αυτοι επιβάλουν μετρά!και οχι οι αληθινοί Γερμανοί όσοι έμειναν, βλάκα νεοέλληνα!, γέμισε όλη η Ευρώπη αριστερά παράσιτα ξενιστές στρατός Οβριών και γίδια που δεν καταλαβαίνουν τίποτα! .. Ο εχθρός κατέλαβε την Γη μας ! ειναι ντυμένοι άνθρωποι αλλα δεν ειναι άνθρωποι!...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications