3 Ιουλ 2017

Φορο-μπλόκο σε 1.000.000 πολίτες από τον Δήμο Αθηναίων για πρόστιμα και κλήσεις

Φορο-μπλόκο σε 1.000.000 πολίτες από τον Δήμο Αθηναίων για πρόστιμα και κλήσεις

Είναι σχεδόν 1.000.000 οι πολίτες που έχουν χρέη στον Δήμο Αθηναίων. Το συνολικό... φέσι υπολογίζεται στα 326.000.000.

Εκείνοι που έχουν μικρά χρέη, είναι και αυτοί που μπαίνουν επί της ουσίας στο στόχαστρο, καθώς θεωρείται πιο πιθανό να πληρώσουν. Είναι 947.878 οι πολίτες που έχουν μικρά χρέη, κάτω από 293,47 ευρώ που είναι σήμερα το όριο οφειλής για την στέρηση φορολογικής ενημερότητας.

Έτσι για να... δει άσπρη μέρα στα Ταμεία του ο Δήμος Αθηναίων προτείνει το όριο αυτό να μειωθεί, έτσι ώστε οι οφειλέτες, κυρίως από παραβάσεις του ΚΟΚ, τέλη, αποχέτευση κλπ να πάνε... ταμείο και να μειωθούν έτσι και τα χρέη.

Όσοι έχουν λοιπόν,όπως αναφέρει το newsit.gr, απλήρωτες κλήσεις κλπ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι με βάση την πρόταση του Δήμου Αθηναίων κινδυνεύουν με ποινή στέρησης της φορολογικής ενημερότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπο'',όπως αναφέρει το newsit.gr, ο Δήμος προτείνει δέσμευση του αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας για τα ποσά άνω των 150 ευρώ, αντί του ποσού των 293,47 ευρώ που ισχύσει σήμερα και ως αντιστάθμισμα:

-Απαλλαγή από το μέτρο της κατάσχεσης ακινήτου και του πλειστηριασμού για ποσά ως 293,47 εφόσον πρόκειται για κύρια και μόνη κατοικία -Εξαίρεση από κατάσχεση και πλειστηριασμό για τα υπόλοιπα ακίνητα του οφειλέτη για μέχρι 2.000 ευρώ αντί του ποσού των 500 ευρώ που ισχύει σήμερα.

Οι αλλαγές αφορούν περίπου 1.035.000 πολίτες με χρέη ως 2.000 οι οποίοι (θεωρητικά) και καθώς τα ποσά δεν είναι μεγάλα μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φορο-μπλόκο σε 1.000.000 πολίτες από τον Δήμο Αθηναίων για πρόστιμα και κλήσεις
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats