3 Ιουλ 2017

Ο Τραμπ τα έβαλε με τους δημοσιογράφους - «ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ»...

Ο Τραμπ τα έβαλε με τους δημοσιογράφους - «ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ»...

«Τα ψευδή ΜΜΕ προσπαθούν να μας φιμώσουν, αλλά δεν θα τους το επιτρέψουμε», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, σε ομιλία του σε εκδήλωση προς τιμήν βετεράνων, στην Ουάσινγκτον.

«Προσπάθησαν να μας εμποδίσουν να πάμε στον Λευκό Οίκο. Αλλά εγώ είμαι πρόεδρος, εκείνοι δεν είναι», πρόσθεσε.

Ακόμη, υποστήριξε ότι ο Τύπος αυτοκαταστράφηκε γιατί το παρατράβηξε.

Αναφερόμενος προφανώς στα προβλήματα για την εφαρμογή της ταξιδιωτικής απαγόρευσης για πολίτες συγκεκριμένων χωρών που είναι κατά κύριο λόγο μουσουλμανικές, είπε ότι η απειλή της τρομοκρατίας είναι μία από τις πιο σοβαρές και ευθείες απειλές της θρησκευτικής ελευθερίας στον κόσμο σήμερα.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να επεκταθούν στη χώρα μας αυτή η τρομοκρατία και ο εξτρεμισμός, ή να βρουν καταφύγιο στις ακτές και τις πόλεις μας. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όποιος θέλει να έρθει στη χώρα μας έχει τις ίδιες αξίες και την ικανότητα να αγαπήσει τον λαό μας», τόνισε ο Τραμπ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ο Τραμπ τα έβαλε με τους δημοσιογράφους - «ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ»...
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: