10 Ιουλ 2017

Εξαντλημένοι οι κάτοικοι του Αγ. Νικόλα φθάνουν ζωντανοί στη Νεάπολη...

 Εξαντλημένοι οι κάτοικοι του Αγ. Νικόλα φθάνουν ζωντανοί στη Νεάπολη...

Τραγικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα της APELA.gr από την διάσωση των κατοίκων του Αγ. Νικόλα Δήμου Μονεμβασιάς. Περίπου στις 3 το μεσημέρι, η λάντζα «ΨΑΡΟΜΑΤΗΣ» έφερε σώους τους κατοίκους του Αγ. Νικόλα και Προφήτη Ηλία, στο λιμάνι της Νεάπολης, μετά από μια δραματική διάσωση, αφού το σκάφος δεν ήταν εύκολο λόγω του αέρα και της φουσκοθαλασσιάς, να προσεγγίσει τον Προφήτη Ηλία.

Οι κάτοικοι έφθασαν στη Νεάπολη με ότι είχαν εκείνη την ώρα μαζί τους φανερά εξαντλημένοι. Ολόκληρη περιοχή με πράσινο τα Βάτικα κάηκαν και έγιναν σεληνιακό τοπίο μας λένε.

Πολλοί από τους κατοίκους έτρεξαν να σωθούν και δεν πρόλαβαν να δουν αν καίγεται το σπίτι τους και τα αυτοκίνητά τους. Πρόλαβαν όμως να δουν την καταστροφή στις ελιές και τις καλλιέργειες τους, όπου τώρα λένε θα έχουν και πρόβλημα επιβίωσης.

«Πραγματικά η κατάσταση ήταν τραγική. Η φωτιά έφτασε μέχρι τη θάλασσα. Εμείς πήγαμε πίσω από τα βράχια μέσα στη θάλασσα να κρυφτούμε» μας είπε ένας κάτοικος του Προφήτη Ηλία, ενώ ένας άλλος αγανακτισμένος είπε «Πέρασε ο διάβολος από τα Βάτικα»!

Τραγική φιγούρα ένας πατέρας από τον Αγ. Νικόλα με το γυμνό παιδάκι του στην αγκαλιά, ο οποίος μας διηγήθηκε «μας κυνηγούσε η φωτιά, κρυφτήκαμε μέσα στη θάλασσα σε κάτι βράχια, δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε... τελικά σωθήκαμε!!!»

Ο Δήμαρχος Μονεμβασιάς Ηρακλής Τριχείλης υποδέχτηκε τους συμπολίτες του και μας είπε, πως θα φροντίσει ο Δήμος να βρουν στέγη και φαγητό, μέχρι να δουν τι θα γίνει με τα σπίτια τους.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό, αλλά συγκλονιστικό video

www.apela.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εξαντλημένοι οι κάτοικοι του Αγ. Νικόλα φθάνουν ζωντανοί στη Νεάπολη...
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: