10 Ιουλ 2017

: Η νέα κατηγορία στην αγορά εργασίας με μισθούς 200-300 ευρώ

500 χρονιά πίσω πήγαν την χώρα οι σκοταδιστές : Η νέα κατηγορία στην αγορά εργασίας με μισθούς 200-300 ευρώ

500 χρονιά πίσω πήγαν την χώρα οι σκοταδιστές δηθεν προοδευτικοί! άκου όρος "προοδευτικοί" οι ουγκ μογγολοκομμουνιστές!και σε αυτο διαστρέβλωση! ιστορικά προοδευτικοί και κλάσης ανώτεροι σε ολους τους τομείς δεν ηταν οι αριστεροί αλλα οι ναζι αποδεδειγμένα !Κομμουνιστές και αριστεροί υπεύθυνοι για τον ηθικό ξεπεσμό τής κοινωνίας μας .. Οί Εβραίοι εισέβαλαν στήν κυβέρνηση κλέβοντας τίς οικονομίες μας καί βιάζοντας τήν κληρονομιά μας. Τά κομμουνιστηκά κόμματα ελέγχονται από τούς εβραίουςΑδόλφος Χίτλερ

Η ελληνική πραγματικότητα στην αγορά εργασίας είναι οι μισθοί των 200-300 ευρώ και αφορά εργαζόμενους ηλικίας 20 έως 29 ετών.Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της ανεργίας με το ποσοστό να αξίζει το 37,7%.

Οπως γράφει η εφημερίδα «Τα Νέα» που επικαλείται τον καθηγητή Οικονομικών και Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Σάββα Ρομπόλη δημιουργείται σταδιακά μια νέα κατηγορία, οι λεγόμενοι εργαζόμενοι-φτωχοί, οι οποίοι εργάζονται με ευέλικτη μορφή απασχόλησης και αμοιβές από 200 έως 300 ευρώ τον μήνα, δηλαδή πολύ πιο κάτω από 4.500 ευρώ ετησίως που είναι το όριο της φτώχειας σήμερα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα ο μέσος μισθός για πάνω από 100.000 εργαζομένους μερικής απασχόλησης διαμορφώνεται στα 393,79 ευρώ, ενώ ο ένας στους δύο εργαζομένους λαμβάνει μισθό κάτω των 800 ευρώ.

Αιτία για το φαινόμενο αυτό είναι η ραγδαία επέκταση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης που κυριαρχούν πλέον στην ελληνική αγορά εργασίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία περισσότερο από 50% των νέων προσλήψεων αφορά εργασιακές σχέσεις με εκ περιτροπής απασχόληση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

: Η νέα κατηγορία στην αγορά εργασίας με μισθούς 200-300 ευρώ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑγγελική

Ετσι καλα τα λες αετε, και λεγανε τα απλυτα συντροφια οτι η χρυση αυγη θα παει την Ελλαδα 500 χρονια πισω... Αλλα αυτα κανει η πνευματικη ψωρα!

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: