1 Ιουλ 2017

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: Είπαν ομοφυλόφιλους το 30% των Ενόπλων Δυνάμεων και έναν στους πέντε αστυνομικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: Είπαν ομοφυλόφιλους το 30% των Ενόπλων Δυνάμεων και έναν στους πέντε αστυνομικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο «Σεβόμαστε και κατοχυρώνουμε τα δικαιώματα όλων – Έμφυλες και ερωτικές ταυτότητες», για την οποία σας είχαμε ενημερώσει, αναδείχθηκαν πολλά θέματα.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σε αυτό που θα σταθούμε περισσότερο είναι σε αυτό που ανέδειξε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Μιχάλης Λώλης, ο οποίος πήρε τον λόγο και ανέφερε πως σύμφωνα με εκτιμήσεις, στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας των 45.000 αστυνομικών, υπάρχουν 9.000 ΛΟΑΤ άτομα τα οποία φοβούνται και κρύβονται.

Δηλαδή πως ένας στους πέντε αστυνομικούς είναι γκέι ή τρανσέξουαλ ενώ αφέθηκε να εννοηθεί πως το ίδιο συμβαίνει με το 30% των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Εν συνεχεία μιλώντας ως μέλος των ΛΟΑΤ αστυνομικών Ευρώπης, είπε πως επιδιώκουν να φέρουν στο προσκήνιο μια δικαιωματική αστυνομία. Στόχος είναι η μείωση της εγκληματικότητας, όχι μόνο με την καταστολή αλλά και με την προστασία των δικαιωμάτων, τόνισε ο Μιχάλης Λώλης, ο οποίος ζήτησε να δοθεί δυνατότητα στους ομοφυλόφιλους να πλησιάσουν την αστυνομία.

Μας λένε λοιπόν πως, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις από Αμερική και Βρετανία, το 30% στις ένοπλες δυνάμεις είναι ομοφυλόφιλοι και επίσης ένας στους πέντε αστυνομικούς. Δείτε από το 6.52’ λεπτό:

Ο Βαγγέλης Χαλκιάς, από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε μεταξύ άλλων σε σχέση με τον θέμα των ΛΟΑΤ: «Η νεολαία απαιτεί να γίνουν ακόμη περισσότερα (βήματα) αλλά και η νεολαία από την πλευρά της οφείλει να προετοιμάσει το έδαφος».

Στην συνέχεια χαιρέτησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι από τη Λεσβιακή Ομάδα Θεσσαλονίκης, την Σύμπραξη για το Κοινωνικό Φύλο, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, το Thessaloniki Pride και το Thessaloniki Rainbow Youth. Επιπλέον υπογραμμίστηκε η ανάγκη για περαιτέρω δράσεις στον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και της ενημέρωσης.

prisonplanet

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: Είπαν ομοφυλόφιλους το 30% των Ενόπλων Δυνάμεων και έναν στους πέντε αστυνομικούς - ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Σταματηστε να λετε ρατσιστες οσους δεν γουσταρουν τους πουστηδες γιατι ρατσιστης λεγεται αυτος που θεωρει οτι εχει ανωτερα γνωρισματα απο αλλη ρατσα- φυλη οπως χρωμα ματια κ.α. δεν εννοει για τον σεξουαλικο προσανατολισμο γιατι μπορει να συμβει και σε ατομα της ιδιας ρατσας. Επομενως οποιος χρησιμοποιει τον ρατσισμο για να θιξει αυτον που δεν γουσταρει το πουστριλικι ειναι αναλφαβητος. Δεν υπαρχει αρνητικη λεξη στην ελληνικη γλωσσα για οποιον δεν γουσταρει την ομοφυλοφιλια. Ενω αντιθετα υπαρχουν πολλες για τους πουστηδες. Κιναιδος, αρσενοκοιτης, ακολαστος κ.α. γιατι η ελληνικη γλωσσα προωθει την ηθικη. Επειδη η ελληνικη γλωσσα δεν σας θελει δημηουργητε νεες λεξεις οπως ομοφοβικος.

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: