Η Christina María Aguilera από την Ιρλανδία  γιόρτασε με τον δικό της τρόπο της 4η Ιουλίου!
Η Christina María Aguilera από την Ιρλανδία που έχουμε το ίδιο αίμα γιόρτασε με τον δικό της τρόπο της 4η Ιουλίου!

Τους «τοίχους» των ακολούθων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον τρόπο που γιόρτασαν την 4η Ιουλίου έχουν βαλθεί να γεμίσουν οι διασημότητες των ΗΠΑ.

Οι περισσότεροι από αυτούς επέλεξαν να φωτογραφήσουν πυροτεχνήματα, οικογενειακά πορτρέτα ή ακόμα την σημαία της χώρας τους. Η Κριστίνα Αγκιλέρα όμως επέλεξε έναν άλλο δρόμο πιο τολμηρό, δείχνοντας για μία ακόμα φορά την σέξι της πλευρά.

Η 36χρονη ποπ σταρ, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών με την αμερικανική σημαία και με το κόκκινο – άσπρο μαγιό της. Οι τέσσερις από τις επτά φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνουν την Αμερικανίδα τραγουδίστρια με το άσπρο – κόκκινο μαγιό της να παίρνει σέξι πόζες στην πισίνα του σπιτιού της.

Οι υπόλοιπες έχουν πιο εθνικό χαρακτήρα με την σούπερ σταρ να ποζάρει με την αστερόεσσα, μόνης, με τον αρραβωνιαστικό της, τον κιθαρίστα Μάθιου Ράτλερ, αλλά και με τα παιδιά της Μαξ Λίρον Μπράτμαν και Σάμερ Ράιαν Ράτλερ.

Έχει καταγωγή από την Ιρλανδία (που στέλνουν ορδες λαθρο). Άλλαζε συχνά τόπο κατοικίας επειδή ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός. Σε ηλικία έξι ετών έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις στην τηλεόραση, ενώ στα 12 της συμμετείχε στο "The Mickey Mouse Club"Συμμετέχει επίσης σε πολλές και διάφορες φιλανθρωπικές διοργανώσεις και δραστηριότητες, η άγνοια ειναι το όπλο κάποιον (πολύ κακών!), και ταυτόχρονα άλλοι (κάλοι) έχουν ξεχάσει την ταυτότητα τους!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications